Bu monitör gözüme uygun gözüktü yakın bi zamanda almayı düşünüyorum bu fiyata daha iyi monitör tavsiyeniz var mı? yok ise bu monitörün herhangi bir dezavantajı var mı yardımcı olursanız sevinirim 
peki hocam attığınz monitörün incelemesi var mı, birde curved olursa daha iyi olur. IPS olmasınada gerek yok yaniİncelemesi yok ve VA panel. Riskli, Kağıtüstünde bile renk gamutu düsük.
İncelemesi yok ve VA panel. Riskli, Kağıtüstünde bile renk gamutu düsük.
peki hocam attığınz monitörün incelemesi var mı, birde curved olursa daha iyi olur. IPS olmasınada gerek yok yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
AOC Q27G42XE 27" 180 Hz 0,5ms FreeSync 2K HDR10 Fast IPS Gysnc Oyuncu Monitörü - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bu iki monitör nasıl
attığım 2 monitörede bakar mısınız
F/P olarak KTC rakipsiz şu an.
Curved istiyorsanız bütçeyi bayağı bir aşmanız gerek. Bu bütçede VA olarak Ag275qxn haricini önermem.
Q27g42xe nin incelemesi yok, q27g4xf de KTC nin pivotlu versiyonu. 2k fark ona vereceğine stand al daha iyi.attığım 2 monitörede bakar mısınız
xf alınır ama dimi yani fiyat farkını önemsemediğin süreceQ27g42xe nin incelemesi yok, q27g4xf de KTC nin pivotlu versiyonu. 2k fark ona vereceğine stand al daha iyi.
![]()
North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! North Bayou NB F80 17-30 inç LCD/LED Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
KTC 7k iken 9k o monitöre verilmez. Az daha çıkınca daha iyi modelleri alabiliyorsun. Markaya para ödemek yerine monitöre para öde. Stand alırsın üstüne para bile artar. Bu sayede stand ın da olmuş olur. KTC iyi bir marka zaten merak etme.xf alınır ama dimi yani fiyat farkını önemsemediğin sürece
peki teşekkür ederim zaten pivot çok önemli değil ama hani az daha verip güvenilir almak için sormuştumKTC 7k iken 9k o monitöre verilmez. Az daha çıkınca daha iyi modelleri alabiliyorsun. Markaya para ödemek yerine monitöre para öde. Stand alırsın üstüne para bile artar. Bu sayede stand ın da olmuş olur. KTC iyi bir marka zaten merak etme.
KTC 7k iken 9k o monitöre verilmez. Az daha çıkınca daha iyi modelleri alabiliyorsun. Markaya para ödemek yerine monitöre para öde. Stand alırsın üstüne para bile artar. Bu sayede stand ın da olmuş olur. KTC iyi bir marka zaten merak etme.
Gamebooster, gamepower gibi markalardan değil KTC. Herkesin bilmediği ama güvenilir olan profesyonel incelemecileri takip ediyorum öneriliyor. KTC şu an bilinmedik cevher. Aynı performansı daha ucuza alıyorsunuz.peki teşekkür ederim zaten pivot çok önemli değil ama hani az daha verip güvenilir almak için sormuştum
Alınır. Ama bütçe çıkarsa g65b öneririm.Beyler konudan bağımsız bu alınır mı?![]()
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Curved hocam o curved istemiyorumGamebooster, gamepower gibi markalardan değil KTC. Herkesin bilmediği ama güvenilir olan profesyonel incelemecileri takip ediyorum öneriliyor. KTC şu an bilinmedik cevher. Aynı performansı daha ucuza alıyorsunuz.
Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alınır. Ama bütçe çıkarsa g65b öneririm.
O zaman Q27g4zr alıp geçebilirsiniz.Curved hocam o curved istemiyorum