Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI 280MM SIVI SOĞUTMA 1699Tl

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
Şuan için gereksiz diyorsun onun yerine farklı parçalara yatırım yapmayı tavsiye edebilirsin eyw bende 6-7 senedir PC topluyorum çokça al orta üst seviye sistem topladım aldım sattım parça kalitesine ve uzun vadeye yatırım yapmayı seviyorum hatta ddr5 ddr4 den çok daha iyi olsa onu da öneririm ama ddr5 ddr4 arasında çok makas farkı yok fiyatına göre biraz güncellenmekte fayda var bence yavaş yavaş 32 GB ramli sistemlerin gelmesi gerektiğini düşünüyorum şahsen
2x16gb ile 4x8gb aynı mhz ve marka ramlerin farkı oluyor mu kullanımda ? ve diğer sorum 2x8gb 3000 mhz ile 2x8gb 3200 mhz aynı marka ram kullanabilir miyim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
2x16gb ile 4x8gb aynı mhz ve marka ramlerin farkı oluyor mu kullanımda ? ve diğer sorum 2x8gb 3000 mhz ile 2x8gb 3200 mhz aynı marka ram kullanabilir miyim
MHz de en düşük hangisi ise ona göre çalışır uyumluluk içinde Cl değerleri aynı ise problem olmaz diye düşünüyorum

Top Bottom