Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI 280MM SIVI SOĞUTMA 1699Tl

SadeceSeyf

80+ Gold

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ordan sonrası zevke giriyor zaten :)
Ben zevkime düşkünüm 🙂Sistem alacak olsam her parçası nadide olurdu kaliteye çok önem veriyorum FPS benim için pek önemli değil 20 FPS az alayım ama güzel olsun kafasindayim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,315
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben zevkime düşkünüm 🙂Sistem alacak olsam her parçası nadide olurdu kaliteye çok önem veriyorum FPS benim için pek önemli değil 20 FPS az alayım ama güzel olsun kafasindayim
Heh işte ben onu ROG olmadan yapıyorum :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Heh işte ben onu ROG olmadan yapıyorum :D
Rog olmasına gerek yok ki örnek verdim onu benim için önemli olan anakartin üstün olacak ram 32 olacak işlemci ryzen de en az 5600x olabilir Intel de en az 12400f bundan sonrası kabulüm ne olursa

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,315
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Rog olmasına gerek yok ki örnek verdim onu benim için önemli olan anakartin üstün olacak ram 32 olacak işlemci ryzen de en az 5600x olabilir Intel de en az 12400f bundan sonrası kabulüm ne olursa
32 RAM' in 16' sı ile bakışırsın oyuncuysan boş boş yatar :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,315
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Atatürk gibi ileri görüşlü biriyim sistem konusunda 😅
Ne alaka kanka RAM kolay iş 4 slot anakart al 2 slot ram al yetmeyince 2 slot daha alırsın sanki çok pahalı bulunamaz bir parça. 16 ram parasına ekran kartını 1 üst modele yakınlaştırırsın

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ne alaka kanka RAM kolay iş 4 slot anakart al 2 slot ram al yetmeyince 2 slot daha alırsın
Kral ona bakarsan diğerleri de upgrade edilir ileride ekran kartı alırsın satarsın üstüne koyarsın başka alırsın vs şimdi yeni oyunlarda 16 bile yetmicek ram 12-13 GB kullanan oyunlar var şuan Sistem de çekiyor zaten ram önemli bence

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,315
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Kral ona bakarsan diğerleri de upgrade edilir ileride ekran kartı alırsın satarsın üstüne koyarsın başka alırsın vs şimdi yeni oyunlarda 16 bile yetmicek ram 12-13 GB kullanan oyunlar var şuan Sistem de çekiyor zaten ram önemli bence
Ekran kartı alırsın satarsın diyorsun bak ben sana RAM alırsın satarsın demedim ki?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ekran kartı alırsın satarsın diyorsun bak ben sana RAM alırsın satarsın demedim ki?
Şuan için gereksiz diyorsun onun yerine farklı parçalara yatırım yapmayı tavsiye edebilirsin eyw bende 6-7 senedir PC topluyorum çokça al orta üst seviye sistem topladım aldım sattım parça kalitesine ve uzun vadeye yatırım yapmayı seviyorum hatta ddr5 ddr4 den çok daha iyi olsa onu da öneririm ama ddr5 ddr4 arasında çok makas farkı yok fiyatına göre biraz güncellenmekte fayda var bence yavaş yavaş 32 GB ramli sistemlerin gelmesi gerektiğini düşünüyorum şahsen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,816
Üyeler
168,035
Son üye
aliveli241
Top Bottom