240R için yazmışlarda 280R için de kronik sorun kesin var mı ?Almayın. Pompa sorunu var ve performans olarak berbat bir ürün zaten. Şöyle bir ürünü almaya ve konusunu paylaşmaya utanırdım
240 da var diyorlarAlmayın. Pompa sorunu var ve performans olarak berbat bir ürün zaten. Şöyle bir ürünü almaya ve konusunu paylaşmaya utanırdım
ben iade talebi yolladım240 da var diyorlar
Yeter msi satma bozuk urunlerini artikYetişen alır çok iyi 280 hemde
MSI MAG CORELIQUID 280R 280mm ARGB Fanlı Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda
MSI Marka MSI MAG CORELIQUID 280R 280mm ARGB Fanlı Sıvı Soğutma Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
280 de aynı pompa aynı tasarım olacakları tahmin etmek zor değil240 da var diyorlar
MSI bu modelde sorun yok diye ama bilemiyorum kullanıcılara bakmak lazım280 de aynı pompa aynı tasarım olacakları tahmin etmek zor değil
Uzun kullanımda birinin ısıları acayip artmışki modelin sorunu da bu. 9-10 ay dayanır kullanırsanız sonra garantiye gider.MSI bu modelde sorun yok diye ama bilemiyorum kullanıcılara bakmak lazım
Hayırlısı artık çok var ya sorunlu modeller gerçekten iyisini bulmak sıkıntı sanki ben hava soğutmalari daha çok beğeniyorum sıvı soğutma da SADECE Rog Strix tercihim olurUzun kullanımda birinin ısıları acayip artmışki modelin sorunu da bu. 9-10 ay dayanır kullanırsanız sonra garantiye gider.
Yani rogda mükemmel değil ve gereksiz pahalı ama keyfin bilir. Bu işte adı sanı geçen Lian li, enermax, EK, Silverstone gibi markalar varken asus msi falan almam şahsenHayırlısı artık çok var ya sorunlu modeller gerçekten iyisini bulmak sıkıntı sanki ben hava soğutmalari daha çok beğeniyorum sıvı soğutma da SADECE Rog Strix tercihim olur
Tercih meselesiYani rogda mükemmel değil ve gereksiz pahalı ama keyfin bilir. Bu işte adı sanı geçen Lian li, enermax, EK, Silverstone gibi markalar varken asus msi falan almam şahsen
Daha doğru tercihler yapmak bence daha iyiTercih meselesi