🔥İndirim MSI 500Hz QD-OLED Monitör Kazanma Fırsatı!

Alıntıyı görüntüle

Reflekslerinizden Daha Hızlı: FPS Oyuncuları için MSI 500Hz QD-OLED Monitörler

Her milisaniye önemlidir. 500Hz yenileme hızı, daha hızlı tepki ve kristal netliğinde hareket sağlar; tehditleri anında fark edersin. İster FPS rekabetçisisin ister eğlence için oynuyorsun, 500Hz her şeyi kazandıran o anı yakalamanı sağlar. Şimdi siz de bu yarışmaya katılarak MSI MPG 271QR QD-OLED X50 monitör ya da diğer ödüllerden birini kazanma fırsatı yakalayın!

◆ Adım 1 ▶ Standart yenileme hızları ile 500Hz arasındaki farkı gösteren ya da MSI 500Hz QD-OLED’in neden nihai oyuncu monitörü olduğunu vurgulayan komik/yaratıcı bir görsel hazırla.

◆ Adım 2 ▶ Görselini Facebook, Instagram, X (Twitter), Threads veya Pinterest gibi sosyal mecralarından birinde şu etiketlerle paylaş: #MSIQDOLED #FasterThanYourReflexes

★ Reddit’te paylaşıyorsan, lütfen oraya yükleyip doğrulama için ekran görüntüsü al.

◆ Adım 3 ▶ Gönderinin ekran görüntüsünü al ve görevini tamamlamak/çekiliş hakkını kazanmak için Gleam kampanya sayfasına yükle.

Kampanya Dönemi〕

7 Kasım – 7 Aralık 2025

〔Ödüller〕

★ Büyük Ödül: MSI MPG 271QR QD-OLED X50 × 1

★ İkincilik Ödülü: MSI MAG 272QP QD-OLED X50 × 1

★ Katılım Ödülü:100 ABD$ Steam Cüzdan Kodu × 10

▶ Kazanan Açıklanma Tarihi: 12 Aralık 2025

Detaylı bilgi için:

sırf 500 hz diye hangi enayi 27 inç monitöre 50 k verecek

Alıntıyı görüntüle

Her milisaniye önemlidir. 500Hz yenileme hızı, daha hızlı tepki ve kristal netliğinde hareket sağlar; tehditleri anında fark edersin. İster FPS rekabetçisisin ister eğlence için oynuyorsun, 500Hz her şeyi kazandıran o anı yakalamanı sağlar. Şimdi siz de bu yarışmaya katılarak MSI MPG 271QR QD-OLED X50 monitör ya da diğer ödüllerden birini kazanma fırsatı yakalayın!

◆ Adım 1 ▶ Standart yenileme hızları ile 500Hz arasındaki farkı gösteren ya da MSI 500Hz QD-OLED’in neden nihai oyuncu monitörü olduğunu vurgulayan komik/yaratıcı bir görsel hazırla.

◆ Adım 2 ▶ Görselini Facebook, Instagram, X (Twitter), Threads veya Pinterest gibi sosyal mecralarından birinde şu etiketlerle paylaş: #MSIQDOLED #FasterThanYourReflexes

★ Reddit’te paylaşıyorsan, lütfen oraya yükleyip doğrulama için ekran görüntüsü al.

◆ Adım 3 ▶ Gönderinin ekran görüntüsünü al ve görevini tamamlamak/çekiliş hakkını kazanmak için Gleam kampanya sayfasına yükle.

Kampanya Dönemi〕

7 Kasım – 7 Aralık 2025

〔Ödüller〕

Detaylı bilgi için:

Konuşma fazla kodları ver kanka

ben twitterım da paylaşım yaptım gleam dedi yer neresi nasıl yüklicez

Alıntıyı görüntüle

Kampanya Dönemi〕

7 Kasım – 7 Aralık 2025

〔Ödüller〕

Detaylı bilgi için:

100 ABD$ Steam Cüzdan Kodu × 10 bruh moment

13K'ya aldğım MSİ G274QPX 240HZ 2K monitörün kart sorunu var kronik sorunlu ürün, arkasında kimse durmuyor. Bununla ilgili komik bir görsel hazırlasam mesela kabul olur mu @MSI TÜRKİYE
hocam bende de ayni monitor var bende zamaninda 13 k ya aldim da nasil yani kart sorunu derken ne demek istediniz

hocam bende de ayni monitor var bende zamaninda 13 k ya aldim da nasil yani kart sorunu derken ne demek istediniz
Şu anda tüm renkler çizgi çizgi oldu, başka kullanıcılarda da var aynı sorun. Zaten başta renkler bir değişiyor gidiyor geliyordu sararıyordu falan ısınıyordu yani kartı böyle yapıyordu, sonra tamamen gitti.

Şu anda tüm renkler çizgi çizgi oldu, başka kullanıcılarda da var aynı sorun. Zaten başta renkler bir değişiyor gidiyor geliyordu sararıyordu falan ısınıyordu yani kartı böyle yapıyordu, sonra tamamen gitti.
Ya bende de şuan ekranın Sağ üst kısmında özellikle daha yoğun gözüken paralel yatay çizgiler var ama sararma ,renklerin değişmesi fln yok ama ısınıyor evet. bu çizgiler yuzunden garantiye göndermek istiyorum kısa zamanda ve 2 tane sıkışmış piksel var

Bende elimdeki fazlalık sıfır ürünleri hediye ediyorum;

Adım 1: evdeki bütün aile bireylerine (özellikle babaanne) uçar tekme at

Adım 2: sağ kalan/sakatlanmayan aile bireyleriyle rus ruleti oyna (en az 2 ölü şart)

Adım 3: evdeki tüpü/doğalgazı 15dk boyunca açık tutup ardından çakmak çak ve oluşan görüntüyü forumda paylaş

İşte bu kadar.

Ya bende de şuan ekranın Sağ üst kısmında özellikle daha yoğun gözüken paralel yatay çizgiler var ama sararma ,renklerin değişmesi fln yok ama ısınıyor evet. bu çizgiler yuzunden garantiye göndermek istiyorum kısa zamanda ve 2 tane sıkışmış piksel var
MSİ dan çok soğudum ekran kartında da pek hayır görememiştim monitörlerinde de çok sorun yaşayan var artık yaklaşacağım bir marka değil. Türkiye'de ürünü garantiye yollamak ölüme yollamak gibi bir şey, gidipte sağlam gelen ürünüm de olmadı gibi bir şey, iade ediyorsun faturadaki fiyattan yolluyorlar ama ürünün fiyatı 5 bin lira artmış paran erimiş oluyor...

Geri