Çözüldü✓ Msi 5060ti 16gb siyah ekran problemi

GrrBzl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
136
Beyler selam, daha önceden de konusunu açmıştım. PCIe slot girişini gen 4 ten gen 3 e çekince normale dönmüştü. Bugün yine Green hell oynarken Green hell exe çalışmayı durdurdu hatası aldım oyun dondu gri ekranda kaldı. Sonrasında cs girdim ve ekran anlık donuyor, siyah ekran geliyor ve oyun kapanıyor masaüstüne atıyor beni. Her şeyi denedim ddu ile sürücü kaldırıp denedim. Format attım, ddr4 sistemde ekran kartı sıkıntı yapmış olabilir dediler ddr5 sisteme geçtim azaldı ancak yine devam ediyor. Allah rızası için başına gelen varsa yardım etsin.

Gen 3'ten de Gen 2'ye çek. Reddit'te bunu öneriyorlar çözüm olarak.

Ne saçma bir sorun hocam neyden kaynaklı bu, kafayı yedim cidden 1 aydır bununla uğraşıyorum.
Bilmiyorum ama kronik bir sorun gibi, 5060 ti olmayan model ilk çıktığında Nvidia full siyah ekranda kalanlara yeni bios attırıyordu 5 bin serisi rezalet bir seri. Kartın frekanslarını olabildiğince düşürmeyi de dene kart fabrikasyon değerlerde bile kararlı çalışamadığı için çöküyor olabilir. Bu da sorunu çözmezse servise gönder.

Bilmiyorum ama kronik bir sorun gibi, 5060 ti olmayan model ilk çıktığında Nvidia full siyah ekranda kalanlara yeni bios attırıyordu 5 bin serisi rezalet bir seri. Kartın frekanslarını olabildiğince düşürmeyi de dene kart fabrikasyon değerlerde bile kararlı çalışamadığı için çöküyor olabilir. Bu da sorunu çözmezse servise gönder.
Çoğu şeyi denedim hocam, bütün parçaları değiştirdim en son yine oluyor yine oluyor. Aşırı hevesimi kaçırdı bu iş cidden. Bu kartı bu kadar her şeyi düşürüp kullanacaksak boşuna para vermişiz 😅

Çoğu şeyi denedim hocam, bütün parçaları değiştirdim en son yine oluyor yine oluyor. Aşırı hevesimi kaçırdı bu iş cidden. Bu kartı bu kadar her şeyi düşürüp kullanacaksak boşuna para vermişiz 😅
Öyle maalesef bir anlam kalmıyor kartın. Servise göndermediysen mutlaka gönder belki değişim kararı çıkar kurtulursun bu karttan.

Öyle maalesef bir anlam kalmıyor kartın. Servise göndermediysen mutlaka gönder belki değişim kararı çıkar kurtulursun bu karttan.
Yakında Vatan Mağazası var hocam direkt kutusuna koyup götürmeyi düşünüyorum. Servis göndermedim henüz 1 aydır kendim çözmeye çalışıyorum. Teşekkür ederim yardımınız için.

Geri