Neler Yeni

Yardım Msi 5090 Aldım Soğutması En Kötü Kart Deniliyor Doğrumu ?

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
833
İsim
Satürn
aman hocam naptınız neresi çöp:D şu videoyu görmediniz mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

rog ve suprimx ler öylesine kazık oluyoki insanlar tercih ediyor zaten sıcaklıklar benzer videoda gördüğün gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

msı 190k palit 160k:D aynen dediğim gibi farka baksanıza anakart + işlemci komboluyorsunuz
5090 alan adam bu parayı dert eder mi zannetmem.Zenginin parası züğürdün çenesini yoruyor şu anda hocam .d

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
ulaş dursun
5090 alan adam bu parayı dert eder mi zannetmem.Zenginin parası züğürdün çenesini yoruyor şu anda hocam .d
yani dert eder mi derken niye etmesin aynı performansa fazla para versin zenginlikle alakasını çözemedim onlar senden benden daha çok dikkat ediyorlar siz merak etmeyin hocam parayı sokakta mı buldular boşa saçsın hangisi mantıklıysa o tercih edilir.

TheKoswog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
TheKoswog
yani dert eder mi derken niye etmesin aynı performansa fazla para versin zenginlikle alakasını çözemedim onlar senden benden daha çok dikkat ediyorlar siz merak etmeyin hocam parayı sokakta mı buldular boşa saçsın hangisi mantıklıysa o tercih edilir.
yani zengin felan değilim sadece tasarımcıyım 5090 o yüzden istiyorum rahatça 4k oyun oynamak için, aynı şekilde oyunda yapmak için, o yüzden aklımda sorular vardı tecrübeli arkadaşlar gereken cevapları veriyor teşekkür ediyorum çünkü benimde insanlarında bilmediği bazı trickler olabiliyor yardımlaşmak önemli o yüzden.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
ulaş dursun
yani zengin felan değilim sadece tasarımcıyım 5090 o yüzden istiyorum rahatça 4k oyun oynamak için, aynı şekilde oyunda yapmak için, o yüzden aklımda sorular vardı tecrübeli arkadaşlar gereken cevapları veriyor teşekkür ediyorum çünkü benimde insanlarında bilmediği bazı trickler olabiliyor yardımlaşmak önemli o yüzden.
sen kartı çoktan almışsın sanırsam hocam ben almadığını varsayarak önerdim paliti aldıysan zaten hayırlı olsun 5090 seviyesinde alev topu kartlar görülmez meraklanma.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
A B
MSI ın soğutması kötü olan modelleri Ventus ları.
Gördüğüm tek bir test vardı o da 5080 di. 73 dereceye geldiği an fanlar bi anda delirip tekrar 70 e indiriyordu.
Gaming X Trio, Vandal, Suprim oldukça iyi soğutmaya sahip modeller. Kazık yemediğin sürece üzmezler.
[Şahsen gördüğüm en zayıf 5090 Palit GameRock. Q biosu Süreyya hanımım değişimi gibi]

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Tayfun Balım
en üst segment kart alırken de palit almazsın ya
4000 serisi için mantıklı bir hareketti çünkü her markanın kartı yaklaşık 1.5 kilogram soğutma bloğuyla gelip ısınmıyordu.
Şuan güç tüketimleri aşırı arttığı için en kötü kartı almak mantıklı olmayabilir.

Komera

80+ Bronze
Gaming X Trio serisi, piyasada alabileceğin en iyi tasarıma ve soğutmaya sahip birkaç karttan biridir hocam, için rahat olsun.

TheKoswog

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
TheKoswog
Gaming X Trio serisi, piyasada alabileceğin en iyi tasarıma ve soğutmaya sahip birkaç karttan biridir hocam, için rahat olsun.
Teşekkürler gerçekten içim rahatladı çoğu kişi kartı gömüyor nedense.

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Mehmet
1999 dolar msrp lik karta 150.000 tl veriyor millet kafayı yemiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,527
Üyeler
167,855
Son üye
cudakiexplosion
Top Bottom