Bilgisayar Fiyatları, Markaları ve Modelleri | MediaMarkt
Aradığın bilgisayar modeli uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta. Kampanyaları incelemek için tıkla!
600w PSU yazıyor ama bilgi yok ihtiyacı olan için iyi fiyat aynı üründen 3 tane var
Ürün OutletBilgisayar Fiyatları, Markaları ve Modelleri | MediaMarkt
Aradığın bilgisayar modeli uygun fiyatlarla MediaMarkt'ta. Kampanyaları incelemek için tıkla!www.mediamarkt.com.tr
600w PSU yazıyor ama bilgi yok ihtiyacı olan için iyi fiyat aynı üründen 3 tane var
Bu outletler sadece vitrinde gostermek için kullanılan kasalarmıÜrün Outlet
Teneke kasa önermiyorum.Şu M100A modeline ısınamıyorum. Hem Auto RGB hemde temperli cam yok.
Bu outletler sadece vitrinde gostermek için kullanılan kasalarmı
Bencede, msi her ne kadar ismini cokca duyuran bir markada olsa kasaları cok iyi değil kasa alcaksan phanteks alcaksın.(şahsi görüşüm)Teneke kasa önermiyorum.
MSI'ın giriş seviye kasalarını bende beğenmiyorum, denilen gibi teneke kasa.Bencede, msi her ne kadar ismini cokca duyuran bir markada olsa kasaları cok iyi değil kasa alcaksan phanteks alcaksın.(şahsi görüşüm)
Iyiki zamanında 1100tl ye phanteks p360a almışım taş gibi kasa bana göre. Özellikle cekmeceli hdd gizleme alanları ve kablolamaya cok özen gösterilmesi kalitesini belli etmisMSI'ın giriş seviye kasalarını bende beğenmiyorum, denilen gibi teneke kasa.
M100A kullandım, temperli cam olmaması, kasasının teneke olması vs. negatif benim gözümde ama f/p odaklı bakıldığında çok iyi hava akşına sahip bir kasa. R5 5600 ve Snowman T6 ile oyunlarda 60-65 dereceyi geçmiyordu işlemcim. PBO açık ve +200 MHz boostlu kullanıyordum.
Aynı fiyat klasmanında daha iyi bir kasa varsa o tercih edilebilir, ama bence M100A da yine de alınabilecek bir kasa.