MSI A320M PRO-VD/S İçin işlemci almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

Theto

80+
Reaksiyon skoru
1
MSI A320M PRO-VD/S anakartım var şu an elimde yeni işlemci almayı düşünüyorum.Ryzen 5 3600 sizce anakarta sorun çıkartırmı sorun çıkartırsa anakarta göre hangi işlemciyi almalıyım? Ekran kartımda 1050 Ti fakat şu an ki işlemcim çok kötü olduğu için ilk işlemciyi değiştiriyorum.

MSI A320M PRO-VD/S anakartım var şu an elimde yeni işlemci almayı düşünüyorum.Ryzen 5 3600 sizce anakarta sorun çıkartırmı sorun çıkartırsa anakarta göre hangi işlemciyi almalıyım? Ekran kartımda 1050 Ti fakat şu an ki işlemcim çok kötü olduğu için ilk işlemciyi değiştiriyorum.
bütçe varsa b450 alın şahsen ve bu sisteme 1050 ti yakışır mı hocam.

Çıkartmaz diye düşünüyorum. Fakat A320 yanında çirkin durur. İmkanınız varsa anakart ve işlemci değiştirin.

a320m anakart olarak kötü b450m tavsiye ederim çünkü a320m ile oc yapamazsınız işlemcinin tam performansını alamazsınız eğer illa a320m diyorsanız i3 10100f tavsiye ederim

a320m anakart olarak kötü b450m tavsiye ederim çünkü a320m ile oc yapamazsınız işlemcinin tam performansını alamazsınız eğer illa a320m diyorsanız i3 10100f tavsiye ederim
İlerde sistemi geliştirmeyi düşündüğüm için ryzen 5 3600 düşündüm eğer anakarta sorun çıkartmazsa sistemi yavaş yavaş geliştireceğim.

ileride anakartı falan değiştirmeyi düşünüyorsan sıkıntı yok o zaman

Bir sorun çıkartıcağını düşünmüyorum fakat değiştirmen daha güzel olur tabii ama önceliğin ekran kartı ve işlemci ise anakartı sonradan değiştirsen de sorun çıkmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a320 anakarta i3 10100f nasıl takacak?
forum bu aralar böyle hocam herkes b450 ve a320 ye 10100f öneriyor bi kaç konu bakarsan artık heryerdeler.

Geri