MSI A520M-A PRO VS GIGABYTE A520M-K V2

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
831
ikisi de aynı fiyata geliyor işlemcim ryzen 5 1500x hangisini almalıyım biraz acil dostlar

ben olsam giga tercih ederdim çok sayıda sistem topladım bu iki parçayla da gigabyte hem daha stabil oldu hem daha az sorun çıkaran oldu. normalde gigayı pek sevmem de bu modeller arasında seçeneğim giga olurdu. msi'da birkaç kez sıkıntı çıkaran olmuştu msi'da bu modele karşıyım.

ben olsam giga tercih ederdim çok sayıda sistem topladım bu iki parçayla da gigabyte hem daha stabil oldu hem daha az sorun çıkaran oldu. normalde gigayı pek sevmem de bu modeller arasında seçeneğim giga olurdu. msi'da birkaç kez sıkıntı çıkaran olmuştu msi'da bu modele karşıyım.
gigabyte kullanıyordumm yüksek akımdan yandı maalesef ondan dolayı biraz ön yargı oluştu akım korumalı priz alsam ve tekrar gigabyte mi alsam acaba

gigabyte kullanıyordumm yüksek akımdan yandı maalesef ondan dolayı biraz ön yargı oluştu akım korumalı priz alsam ve tekrar gigabyte mi alsam acaba
ben 3-4 yıl gigabyte h81 kullandım gayette memnundum. Sonra msi a520 ye geçtim bundan da memnunum. Akımı prizden çok PSU önler. Oturduğum yerde 1 yılda en az 20-30 kez elektirk kesintisi oluyor. Ben oynarkende gidiyo. Sistem çattan kapanıyor ama psu larım kaliteli diye sıkıntı çekmedim. 10 20 yıllık 3lü kullanıyom

Geri