ben almaya niyetliyim ama güven problemi oluyor işte media markt yakın şubeye yollar mı acaba ben ankaradayımYa abi ne insanlar var. Yok nakite çevirsen yok faize yatırsan iyi de bunun bir iyilik olabilmesi için ne yapmam lazım 3500karttan ödeyip 3000e mi vereyim napayım
mağzaya özel stok olduğu için satın alınamıyor daha demin konuştum mağzdan satın alabilirsiniz dendi interente açık değil dediler sad :/ sipariş de oluşturlamıyor dendiMerhaba arkadaşlar,
Stok durumu müsaitse eğer 0850 222 1 500 numarayı arayıp sipariş verilebiliyor. Güvenemeyen arkadaşlar bu şekilde yapabilir. Kargo ücreti de ödemezsiniz. Çok güzel fiyat ve çok güzel bir ürün rtx 4080 ile fln kullanılabilir. @münşi teşekkürler, güzel fiyat yakalanmış. ihtiyacı olan mutlaka değerlendirsin.
Selamlar,
Kredi kartı limitini nakite çevirmek kolay bir şey.Kredi kartı limitini nakte çevirmek için yapıyorsun. Tabii ki kimse beleşe iş yapmaz ama hayır olarak göstermene güldüm kardeşim
5 bin tele diyince belli ki batmış adam kaar koyucak tabi bu kadar içerlenmenin ne manası var ?Arkadaşlar bu model sadece Mediamarkt Afyon şubesinde 1 stok var ve başka şubede ya da Mediamarkt sayfasında satılmıyor. Almak isteyen gidip alabilir. Bana 3500tl havale yapan olursa da alıp kargo yaparım kendisine. Forum arkadaşlarına bir güzellik olsun benden. Al satçı değilim ama buradan talep gelmezse gidip alıcam ve sıfır kapalı kutu olarak 5000den ilana koyucam. Sonra bana kızmayın.
Alıntıyı görüntüle
Komisyonsuz zor.Kredi kartı limitini nakite çevirmek kolay bir şey.
afyonda olsam direkt alırdım da nasipte yokmuş hayırlı olsun alan kişiyeÜrün satış için kasada efendim birisi alıyor dendi. Buradan gören sinsi bir Afyonlu gidip kaptı sanırım. Neyse hayırlısı olsun