Neler Yeni

Msi after burnerdan yanlışlıkla fan hızını sıfırladım

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
msi afterburnerdan sıcaklık degerlerıme baktıktan sonra yanlıslıkla fan hızını sıfırla dedım sonra 51 de olan fan hızı 0 a dustu sımdı tekrar 32 oldu bı sorun olurmu? ve fanın hızını ne arttırıp nede azaltabılıyorum

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bir şey olmaz. İşaretlediğim reset düğmesine basın default ayarlara dönecektir.
1630225095097.png

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu işaretlediğim yer fan ayarını otomatik yapan kısım. Yani ekran kartı sıcaklığa göre kendisi ayarlıyor fan hızını. Sizde açık. Endişelenecek bir durum yok.
Alıntıyı görüntüle
teşekkurler o reset tusuna basmadan fan speed51 di sıfırlayınca 33 oldu ondan bıraz korktum

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
teşekkurler o reset tusuna basmadan fan speed51 di sıfırlayınca 33 oldu ondan bıraz korktum
Korkmanıza gerek yok. Kendi sıcaklığa göre ayarlamaktadır. Rica ederim. :)

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Isınınca artar kendi otomatik.
cevabınız için teşekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korkmanıza gerek yok. Kendi sıcaklığa göre ayarlamaktadır. Rica ederim. :)
cok sordum bu konu hakkında ama kb son bir şey daha sorcam onceden valorant oynarken 51 hızdı 33 oldu ya sımdı oyundan cıktım 0 a dustu bılıyorum lazım olunca kullanıyorda fanı tekrar 50 lere felan cıkarmı yoksa ben kafaman resetledıgım ıcınmı daha da yukselmıyor (bu konularda yenıyım kb yın tekrar) ekran kartını fln yakmaktan korkuyorum

Son düzenleme:

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
cok sordum bu konu hakkında ama kb son bir şey daha sorcam onceden valorant oynarken 51 hızdı 33 oldu ya sımdı oyundan cıktım 0 a dustu bılıyorum lazım olunca kullanıyorda fanı tekrar 50 lere felan cıkarmı yoksa ben kafaman resetledıgım ıcınmı daha da yukselmıyor
Geri yükselir merak etme, otomatik kendi ayarlıyor hızını.

EmreTRk

80+ Bronze

cok sordum bu konu hakkında ama kb son bir şey daha sorcam onceden valorant oynarken 51 hızdı 33 oldu ya sımdı oyundan cıktım 0 a dustu bılıyorum lazım olunca kullanıyorda fanı tekrar 50 lere felan cıkarmı yoksa ben kafaman resetledıgım ıcınmı daha da yukselmıyor (bu konularda yenıyım kb yın tekrar) ekran kartını fln yakmaktan korkuyorum
Isındığı için kart yanmaz hocam merak etmeyin. Abartı bir şekilde ısınır ise zaten kendini korumak için kapatır merak etmeyin. Siz otomatik fanı açın ve voltaj değerleri ile oynamayın (OverClock) kafanız rahat olsun.

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
Geri yükselir merak etme, otomatik kendi ayarlıyor hızını.
oldu teşekkurler drıverda gelmıs onuda uptade ettım sıcaklıklardada degısıklık yok gıbı zaten ayn suan 41 oldu kb bu konularda yenıyım

Isındığı için kart yanmaz hocam merak etmeyin. Abartı bir şekilde ısınır ise zaten kendini korumak için kapatır merak etmeyin. Siz otomatik fanı açın ve voltaj değerleri ile oynamayın (OverClock) kafanız rahat olsun.
ayn overclock en son bulasıcagım seydır suan hızlarım normal hocam tesekkurler yardımlarınız ıcın

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Estağfurullah ne kusuru hocam. Siz ayarları sıfırladığınız zaman ekran kartı içinde kendi yüklü olan ayarları döndü diyebiliriz. Yani sizin bir şey yapmanıza gerek yok. O ısındığı zaman fan hızını yükseltecek, ısı düştüğü zaman düşerecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,898
Üyeler
160,899
Son üye
samet büyükbulut
Top Bottom