- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ıslemcıyı tam kullanmıyor onda n olabılrımıvalorant için fazla anormal dereceler fakat ryzen 5 5600 için her türlü stok fan yetersiz diyolarlar ek olarak soğutucu fan lazım
hocam ıslemcıyı tam kullanmıyor onda n olabılrımıvalorant için fazla anormal dereceler fakat ryzen 5 5600 için her türlü stok fan yetersiz diyolarlar ek olarak soğutucu fan lazım
Anlamadım hocam durumu,@James Gg belki yardımcı olabilir.hocam oyun bıttı mesela 63 e dustu hemen , sistemı alalı 2-3gun oldu pckolikten pch tron . ryzen 5 5600
alakası yok sanmıyorumhocam ıslemcıyı tam kullanmıyor onda n olabılrımı
Stok soğutucu kaynaklı bir sorun hocam.hocam oyun bıttı mesela 63 e dustu hemen , sistemı alalı 2-3gun oldu pckolikten pch tron . ryzen 5 5600
ne yapmam gerek , şuanda donuyor sogutucuStok soğutucu kaynaklı bir sorun hocam.
Yeni soğutucu alman gerek tavsiyelerde kötüyüm arkadaşlar yardımcı olacaktırlar.ne yapmam gerek , şuanda donuyor sogutucu
ama test vıdesounda bu kadar yukseka degılYeni soğutucu alman gerek tavsiyelerde kötüyüm arkadaşlar yardımcı olacaktırlar.
Fotoğrafa tekrardan baktım da 90 derece olarak görünüyor stok soğutucunun tam yerine oturduğundan emin ol hocam. Gene soğutucu alman şart ama.ama test vıdesounda bu kadar yukseka degıl
Fotoğrafa tekrardan baktım da 90 derece olarak görünüyor stok soğutucunun tam yerine oturduğundan emin ol hocam. Gene soğutucu alman şart ama.