bro rivera turnerıda kuracaksın ve sonra ayarlar çarkına basıp orada osd ye bas gerekli olanları osd de göster de yeterliAFTERBURNER programından ayarlıyorum. Valoranta girdiğimde OSD değerlerini göstermiyor. Yardım edin. Neyi aktif etmem lazım?
cs go da bir kod sayesinde gözükmeye başlıyordu kodu hatırlamıyorum amaAlıntıyı görüntüle
tam olarak bunları uygula bu arada cs de görmezsin
bende tam hatırlayamadım ama steamden yapabilircs go da bir kod sayesinde gözükmeye başlıyordu kodu hatırlamıyorum ama
Valorantta açmaya çalıştım . Olmadı. O ayarları technopath izleyerek hepsini yaptım.Alıntıyı görüntüle
tam olarak bunları uygula bu arada cs de görmezsin
valorantta bu ayarlarla açıyor ss ini attıım ayarlarValorantta açmaya çalıştım . Olmadı. O ayarları technopath izleyerek hepsini yaptım.
kardeş ben de aynı ayarları yaptım .Fakat olmuyor. Program oyunda kendini aktif etmiyovalorantta bu ayarlarla açıyor ss ini attıım ayarlar
msi afterburnerı açıp alta alman gerek kapatırsan etmezkardeş ben de aynı ayarları yaptım .Fakat olmuyor. Program oyunda kendini aktif etmiyo
şu çizgi işareti adını hatırlayamadım şimdimsi afterburnerı açıp alta alman gerek kapatırsan etmez
altta çalışıyor zatenmsi afterburnerı açıp alta alman gerek kapatırsan etmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu çizgi işareti adını hatırlayamadım şimdi