Neler Yeni

Msi Alpha 17 5.Nesil Ryzen 7 5800H-16Gb-1Tb Ssd-17.3inc-RX6600M 8Gb-W11

Ege Hanedar

80+ Bronze
İşlemci 90 derecenin üstündeymiş video falan izleseler bile soğutucu varmış altında oyunlarda da aynı şekil kasası çok kötü kağıt gibi kırılcak diye korkuyorum diyen oldu ekranda ki ölü pixeller bataryalar vs aşırı sıkıntılıymış teknoloji biraz şans işi zaten benimde hiç şansım yoktur teknik servislerle uğraşmak istemiy
bunların hepsi 20.4 üzerine mi? işlemci yükte 90+yi görebilir bu yaz sıcağında normal bi durum,ki aslında 20.4 soğutma anlamında gayet iyi. soğutucu olayı abartılmış, kasasına plastik zatende kirilcak diye korkuyorum ne demek 😂 elimde clevo kasada bulunuyor okadar da değil yani abartmış. ölü piksel şans isi,batarya açısından evet zayıf.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
15.6 küçük gelir gibi bana depolama olarakta yetersiz kalıyor asus var bende hiç memnun değilim tabi çok eski model 6 7 senelik ama kasa olarakta klavye olarakta ekran olarakta çok sorun çıkardı bana
Şu cihazlara "MARKA" olarak bakmaktan vazgeçin artık.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
@Armux MSI Alpha kullancısı bu arada onun görüşlerini alalım bir de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihazım 90 derecelerde çalışıp duruyor diyordu geçenlerde.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
@Armux MSI Alpha kullancısı bu arada onun görüşlerini alalım bir de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihazım 90 derecelerde çalışıp duruyor diyordu geçenlerde.
Kötü bir model Alpha serisi. Ekran kartı olarak da AMD önermiyorum.

Ayberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ayberk Kılıç
Şu cihazlara "MARKA" olarak bakmaktan vazgeçin artık.
dostum dediğim gibi 6 7 senelik cihaz çok geliştirmiştir kendini bilemem ben olanı söyledim zaten çıkabiliceğim max+max fiyat bu 17.3 1tb 16gb ram rtx3060 veya amd de aynı performansa gelen ekran kartı e böyle bir pc nin kötü işlemciside olmaz istediğim özellikler böyle MARKA olarak demiyorum bendeki asustan memnun değilim sadece onu belirttim

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Ben yinede T5 v20.3 cihazım ile sıcaklık testlerini bırakırım buraya. 15 dakika Titanfall oynayıp döneyim size. Sadece GPU ve İşlemci sıcaklığı yeter mi? yoksa ayrıntılı istediğiniz başka şeyler var mı. @laptopbuken @Ayberkk

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,097
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
dostum dediğim gibi 6 7 senelik cihaz çok geliştirmiştir kendini bilemem ben olanı söyledim zaten çıkabiliceğim max+max fiyat bu 17.3 1tb 16gb ram rtx3060 veya amd de aynı performansa gelen ekran kartı e böyle bir pc nin kötü işlemciside olmaz istediğim özellikler böyle MARKA olarak demiyorum bendeki asustan memnun değilim sadece onu belirttim
Dediğimde hemfikirim dostum. Şu an bu bütçede laptop alacak olsaydım, attığım linkteki iki cihazdan birini seçerdim.

Ayberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ayberk Kılıç
Ben yinede T5 v20.3 cihazım ile sıcaklık testlerini bırakırım buraya. 15 dakika Titanfall oynayıp döneyim size. Sadece GPU ve İşlemci sıcaklığı yeter mi? yoksa ayrıntılı istediğiniz başka şeyler var mı.
hiç uğraşma dostum ben gördüklerimi dile getirdim sadece sende kullanımı dile getirdin çok teşekkür ederim hepinize ama gerçekten monsterdan soğuttular beni ankara istanbul gibi servisi olan bir yerde de oturmuyorum her seferinde kargolarla uğraşmak istemiyorum ha alıcak olursam msi yı bunlarla uğraşmıcağım garanti değil biraz şans işi ama bir MARKA da bu kadar şikayet alınıyorsa bence bir sıkıntı vardır bu kendi görüşüm. Benden çok daha iyi anlarsınız pc konusunda bu alıcağım pc beni gerek yazılım gerek çizim gerekte yüksek grafikli oyunlarda sorun yaratır mı ya da beni idare eder uzun yıllar kullanır mıyım onu söyleyin

Ege Hanedar

80+ Bronze
alphadaki 6600m dediğimiz modellere denk değil,80w ye kilitli kart max q 3060 civarlarında anca, üstüne muxta bulundurmuyor.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
O bütçeye MSI cihaz alınmasının mantığı yok bana göre.

Ayberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ayberk Kılıç
O bütçeye MSI cihaz alınmasının mantığı yok bana göre.
beni idare etmez mi dostum 6 7 sene temiz kullanırım pc yi zaten düzenli olarak oynadığım oyunlar pc yi yorucak oyunlar değil arada bi pc yi yorucak oyunları oynarım oda sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum render vs de işlemci rahat üstünden gelir gibi

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
@Armux MSI alpha kullanıcımız var bir tane. Ona sorun bir de.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom
Top Bottom