ben 85-86 dereceleri görüyorum armor serisi sıcak çalışıyor sorun olmaz 2 yıldır kullanıyorumDaha önce işlemcim için cooler master pro şırınga termal macun almıştım bununla ekran kartı macunu değişimi olurmu? Oyunlarda yükte 83 dereceyi görüyorum faydası olur mu?
Emre hocamız Servise gönderin demiş bence dinlemenizi öneririmDaha önce işlemcim için cooler master pro şırınga termal macun almıştım bununla ekran kartı macunu değişimi olurmu? Oyunlarda yükte 83 dereceyi görüyorum faydası olur mu?
Daha önce deneyiminiz olduysa uygulayın fakat ürün garanti dışı kalabilir. Vidaları vs aşındırmamanız gerek.Daha önce işlemcim için cooler master pro şırınga termal macun almıştım bununla ekran kartı macunu değişimi olurmu? Oyunlarda yükte 83 dereceyi görüyorum faydası olur mu?
ben 85 derecede 6 saat bf1 oynadım 2 yıldır hep böyle kullanıyorum bi sıkıntı çıkarmadı canavar gibiRed dead redemption 2 de 82yi gördüm normalmi
Garanti dışı kalırmıönce vidaları sök yanda ufak bir kablo var onu da çıkar sonra alkol ile çipin üstünü sil ama dikkat et pinlere dokunma. sonra termal macunu ne çok kalın ne çok ince olacak şekilde sür. funları ve ızgarayı bir boya fırçası yardımıyla sil ve geri kabloyu ve vidaları tak bu kadar.
Umarım yakın zaman da ekran kartını kucaklamazsın dostum.ben 85 derecede 6 saat bf1 oynadım 2 yıldır hep böyle kullanıyorum bi sıkıntı çıkarmadı canavar gibi
2 senedir bişey olmadı ,zaten bunu üreten fabrika yüksek sıcaklıklarda çalışacağını bilip ona göre üretiyordur eminim. Bozulursada sorun değil yenisini alırımUmarım yakın zaman da ekran kartını kucaklamazsın dostum.
Bana 6 saat boyunca ekran kartını 85 derece de kullanmak pek sağlıklı gelmedi açıkçası.2 senedir bişey olmadı ,zaten bunu üreten fabrika yüksek sıcaklıklarda çalışacağını bilip ona göre üretiyordur eminim. Bozulursada sorun değil yenisini alırım
Hocam aynı konuyu açtınız zaten bu termal macun ile halledilecek bir sorun değil, değişseniz bile o civarlara yakın alacaksınız. Armor serisi gürültülü ve sıcak çalışan bir model. Kafanıza pek takmayın elinizde var kullanın geçin.Red dead redemption 2 de 82yi gördüm normalmi
Aldığınız derece yüksek fakat Armor modeline göre normal. 85 derece oldu diye hemen bozulacak diye bir şey yok. Fakat emin olun 70 derecede alacağınız fpsden daha aşağı bir seviyede fps alıyorsunuz. Sıcak olduğu için de fanlar daha çok çalışıyor boş gürültü yapıyor.ben 85 derecede 6 saat bf1 oynadım 2 yıldır hep böyle kullanıyorum bi sıkıntı çıkarmadı canavar gibi