Neler Yeni

Msi armor rx 580 8gb termal macun değişimi nasıl yapılır?

Sinanbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Sinan sivrikaya
Daha önce işlemcim için cooler master pro şırınga termal macun almıştım bununla ekran kartı macunu değişimi olurmu? Oyunlarda yükte 83 dereceyi görüyorum faydası olur mu?

Emre Baş

80+ Gold
Siz yapmayın kartı açarsanız garanti dışı kalır servise gönderin fazla ısınıyor diye

Filipinli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
cc ds
Daha önce işlemcim için cooler master pro şırınga termal macun almıştım bununla ekran kartı macunu değişimi olurmu? Oyunlarda yükte 83 dereceyi görüyorum faydası olur mu?
ben 85-86 dereceleri görüyorum armor serisi sıcak çalışıyor sorun olmaz 2 yıldır kullanıyorum

Tynxmega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Emre can
Emre hocamız Servise gönderin demiş bence dinlemenizi öneririm

Death Mark

80+ Bronze
Daha önce deneyiminiz olduysa uygulayın fakat ürün garanti dışı kalabilir. Vidaları vs aşındırmamanız gerek.
Bence ilk olarak teknik servise baktırın. Sonuç alamazsınız kendiniz deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Salih Aslan TÜRKER
önce vidaları sök yanda ufak bir kablo var onu da çıkar sonra alkol ile çipin üstünü sil ama dikkat et pinlere dokunma. sonra termal macunu ne çok kalın ne çok ince olacak şekilde sür. funları ve ızgarayı bir boya fırçası yardımıyla sil ve geri kabloyu ve vidaları tak bu kadar.

Sinanbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Sinan sivrikaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
önce vidaları sök yanda ufak bir kablo var onu da çıkar sonra alkol ile çipin üstünü sil ama dikkat et pinlere dokunma. sonra termal macunu ne çok kalın ne çok ince olacak şekilde sür. funları ve ızgarayı bir boya fırçası yardımıyla sil ve geri kabloyu ve vidaları tak bu kadar.
Garanti dışı kalırmı

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir

Filipinli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
cc ds
Umarım yakın zaman da ekran kartını kucaklamazsın dostum.
2 senedir bişey olmadı ,zaten bunu üreten fabrika yüksek sıcaklıklarda çalışacağını bilip ona göre üretiyordur eminim. Bozulursada sorun değil yenisini alırım

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
2 senedir bişey olmadı ,zaten bunu üreten fabrika yüksek sıcaklıklarda çalışacağını bilip ona göre üretiyordur eminim. Bozulursada sorun değil yenisini alırım
Bana 6 saat boyunca ekran kartını 85 derece de kullanmak pek sağlıklı gelmedi açıkçası.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Red dead redemption 2 de 82yi gördüm normalmi
Hocam aynı konuyu açtınız zaten bu termal macun ile halledilecek bir sorun değil, değişseniz bile o civarlara yakın alacaksınız. Armor serisi gürültülü ve sıcak çalışan bir model. Kafanıza pek takmayın elinizde var kullanın geçin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 85 derecede 6 saat bf1 oynadım 2 yıldır hep böyle kullanıyorum bi sıkıntı çıkarmadı canavar gibi
Aldığınız derece yüksek fakat Armor modeline göre normal. 85 derece oldu diye hemen bozulacak diye bir şey yok. Fakat emin olun 70 derecede alacağınız fpsden daha aşağı bir seviyede fps alıyorsunuz. Sıcak olduğu için de fanlar daha çok çalışıyor boş gürültü yapıyor.

Top Bottom