Neler Yeni

MSİ B450 SERİSİ WİN 11 DESTEKLİ YENİ BİOS GELİYOR

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar az önce msi nin sitesine girdim ve anakartıma msi b450-m a pro max yeni (beta) bios güncellemesi geldiğini gördüm. Büyük ihtimalle 1 aya kalmadan stabil olarak yayınlanır diye düşünüyorum. Bilgilendirmek istedim.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (74).png
    Ekran Görüntüsü (74).png
    669.6 KB · Hit: 58

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
asus modellerine de geldi hepsine + amd sitesinde chipset sürücünüzü arattığınızda windows 10 sadece görünse bile sürücünün içeriği güncellenerek windows 11 desteği geldi 2 hafta önce.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Msi Tr değilde eu jp gibi dış kaynak istelerinde bazen önceden 1 hafta 2 hafta önceden bios yayınlayabiliyor oralarıda takıp etmenı öneririm.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,076
İsim
Emre Zengin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asus modellerine de geldi hepsine + amd sitesinde chipset sürücünüzü arattığınızda windows 10 sadece görünse bile sürücünün içeriği güncellenerek windows 11 desteği geldi 2 hafta önce.
Evet arkadaşımın Asus anakartını Windows 11 için biosu yükselmiştik. Msi hiç yayınlanmayacak sandım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msi Tr değilde eu jp gibi dış kaynak istelerinde bazen önceden 1 hafta 2 hafta önceden bios yayınlayabiliyor oralarıda takıp etmenı öneririm.
Teşekkür ederim bu bilgi için.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
Merhaba arkadaşlar az önce msi nin sitesine girdim ve anakartıma msi b450-m a pro max yeni (beta) bios güncellemesi geldiğini gördüm. Büyük ihtimalle 1 aya kalmadan stabil olarak yayınlanır diye düşünüyorum. Bilgilendirmek istedim.
Bana yaklaşık 2-3 hafta önce geldi ama yeni anakart’ı beklediğim için elleşmedim hiç. 1 aydan fazladır W11 kullanıyorum herhangi bir problem olmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Bana 1 ay önce geldi anakartım asus rog crosshair vı hero.

Top Bottom