3200' e takılma sen onu 3600 say zaten OC ile 3600 olucak.
Predator alıp iyi tutturan 2 arkadaşım var lakin tutturmayanda var. Sanırım random ama iyi. Crucial daha iyi ama. Crucial sadece micron ile anlaşmalı o yüzden çipi belli.![]()
Kingston HyperX Predator RGB 16GB (2x8GB) HX432C16PB3AK2/16 DDR4 3200MHz CL16 Bellek Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kingston HyperX Predator RGB 16GB (2x8GB) HX432C16PB3AK2/16 DDR4 3200MHz CL16 Bellek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu ramlere ne dersin ? Fury serisinden vazgeçtim , crucial ile bunun arasındayım şuan, 3600 mhz stokta alabilirim duruma göre
4133 e oc yapılabileceği söyleniyor predatorların. Fiyatı da uygun gibi
Ömür boyu garantili birde bu cezbediyor insanı ikiside sepette şuan ikiside , karar aşamasındayım.. fiyatıda düşmüşken predator OC denesek mi seninlePredator alıp iyi tutturan 2 arkadaşım var lakin tutturmayanda var. Sanırım random ama iyi. Crucial daha iyi ama. Crucial sadece micron ile anlaşmalı o yüzden çipi belli.
Kafana göre ama predator aldıksan sonra kötü çıkarsa bana bir şey deme. İkisinden birini al.Ömür boyu garantili birde bu cezbediyor insanı ikiside sepette şuan ikiside , karar aşamasındayım.. fiyatıda düşmüşken predator OC denesek mi seninle
CL16 banko CL14 şansyok canım sana ne diyeceğim ballistix konusunda da şans demiştin cl16 cl14 kısmını bakalım şansımıza ne çıkacak![]()
ballistix alıyorum sana güvenerek o zaman , araştırmaya giriyorum yabancı kaynaklarada oc ile alakalı pek bişey bulamadım predator ile ilgili adam 3600 mhz versiyonu almış xmp ile 3600 açtım stabil demiş e bi zahmet. O yüzden crucial daha geniş bi yapıya sahip. predatora yakındım ama , madem öyle diyosun ballistix çekiyorum. Ryzen ile uyumludur inş senin arkadaşların sistemleride ryzen miydi ? Teşekkürler tekrar bayağı konuştuk eyvallahCL16 banko CL14 şans![]()
Merhabalar anakartı halletim MSI B450 TOMAHAWK MAX alıyorum.
bu iki ram arasındayım sizin var mı önerileriniz arkadaşlar biraz acil sipariş vereceğim çünkü teşekkürler şimdiden.
Manufacturer |
Micron Technology |
Crucial Ballistix al kesinlikle zaten.ballistix alıyorum sana güvenerek o zaman , araştırmaya giriyorum yabancı kaynaklarada oc ile alakalı pek bişey bulamadım predator ile ilgili adam 3600 mhz versiyonu almış xmp ile 3600 açtım stabil demiş e bi zahmet. O yüzden crucial daha geniş bi yapıya sahip. predatora yakındım ama , madem öyle diyosun ballistix çekiyorum. Ryzen ile uyumludur inş senin arkadaşların sistemleride ryzen miydi ? Teşekkürler tekrar bayağı konuştuk eyvallah![]()
R5 3600 idi 3600 cl14 yaptırdığım.ballistix alıyorum sana güvenerek o zaman , araştırmaya giriyorum yabancı kaynaklarada oc ile alakalı pek bişey bulamadım predator ile ilgili adam 3600 mhz versiyonu almış xmp ile 3600 açtım stabil demiş e bi zahmet. O yüzden crucial daha geniş bi yapıya sahip. predatora yakındım ama , madem öyle diyosun ballistix çekiyorum. Ryzen ile uyumludur inş senin arkadaşların sistemleride ryzen miydi ? Teşekkürler tekrar bayağı konuştuk eyvallah![]()
Crucial Ballistix al kesinlikle zaten.
Şüphen olmasın çok iyi overclock oluyor.
Manufacturer |
Micron Technology |
Micron zaten Crucial firmasının sahibi.Bizzat kullandığım ramler micron firması diye geçiyor reis
Manufacturer Micron Technology