Neler Yeni

MSI B450M-A PRO MAX - 408 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
kardeşim zaten B450M-A PRO ile 5900x önermiyorum ama kullandığınızda belirli ayarları da yaptığınızda size sıkıntı çıkartmayacağını göstereceğim. Biz bunları daha işlemciler satışa çıkmadan zaten testini yapıyoruz da siz bilmiyorsunuz. Adam demiyor ki abi sen 9 yıldır sektördesin bize bir test yapsana hoppp ekran görüntüleri hoppp öyle şey mi olur hoppp sana mı inanayım gördüğüme mi üstüne gruplaşan forum üyelerinin arka arkaya troll yorumları, ben hepinizle abi kardeş muhabbeti yapıyorum benim tarzım bu diye yani saygısızlık yapmayın belki ben size bu konuda çok önemli püf noktası göstereceğim belki geçmiş testlerin bir geçerliliği yok siz bir şey öğrenmek değil insan yermeyi seviyorsunuz ben bu yaşımda bir sürü şey öğreniyorum siz öğrenmeye kapalısınız.
Yani abi sende haklısın, sen kendin test yaptıysan tabi ki ona inanırsın. Ama Hardware Unboxed da çok güvenilir bir kaynak. Şimdi orda B450 Tomahawk Max bile 3950X ile yanlış hatırlamıyorsam 70 küsür derece iken B450M-A Pro Max ile nasıl sıkıntı çıkmasın ki hani inandırıcı gelmiyor doğal olarak. Ha 1.1 vcore sabitlersen işlemciyi o zaman sıkıntı çıkmaz belki ama 1.1 vcore ile frekansı da kısmak zorundasın. Yani sen kendine inanıyorsun o da kendince başkasına inanıyor bu tartışma çıkıyor sonra. Hani bence o da haksız değildi o kadar ama sen de haklısın.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Hocam testleri yapmadan önce güvenlik önlemlerinizi alın dikkat edin yangın çıkmasın xd. @Abdullah Hacıgül

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Neyse bu konu yalan oldu konuyu kapatağım neden konuyu kirletmeyin dediğimi umarım anlayan olmuştur.

Forum moderatörü arkadaşlarım @Mehmet Yılmaz @Banxtre @Emir Aydın bu konudan troll olarak süreli banlanan üyelerin geçmiş yorumlarına ve davranışlarına bakıp bu şekilde bilgi gerektiren konularda troll yaptıklarını görürseniz süreli olan uzaklaştırmalarını sınırsıza çevirirseniz sevinirim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom