MSI B450M-A PRO MAX BIOS GÜNCELLEMESİ

3000 Serisi için çıkarıldı anakart. Bios güncellemesi yapman lazım. Anakartı almadıysan B450M S2H öneririm.

MAX İbaresi 3000 Serisi için demek. M serisi MicroATX demektir. Anakart geldiğinde Bios güncellemesi yapmak zorundasınız.
Aldığım işlemci 3000 serisi zaten ama m ibaresi yanlış bilmiyorsam güncel geldiğini gösteriyordu.
Dediğim gibi almadıysan B450M S2H daha iyi.

MAX İbaresi 3000 Serisi için demek. M serisi MicroATX demektir. Anakart geldiğinde Bios güncellemesi yapmak zorundasınız.

Dediğim gibi almadıysan B450M S2H daha iyi.
Peki aldığım yer bios güncellemesini yapmış olabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtopyadan aldım ve yanlış bilmiyorsam windows 10 deneme sürümü yüklü geliyor.

Windows 10 Deneme sürümü ne alaka?
Bios güncellemesi yapmış olabilirler ancak kontrol etmekte fayda var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İtopyadan aldım ve yanlış bilmiyorsam windows 10 deneme sürümü yüklü geliyor.

Bu anakart bios güncel mi geliyor yoksa biosu güncellemem gerekiyor mu?
İlk etapta bios güncellemesi gerekmez 3. nesil işlemci doğrudan çalışır. ama performans için sonradan biosu güncellemen lazım. Bilmiyorsan konu aç arkadaşlarla yardımcı olalım.

İlk etapta bios güncellemesi gerekmez 3. nesil işlemci doğrudan çalışır. ama performans için sonradan biosu güncellemen lazım. Bilmiyorsan konu aç arkadaşlarla yardımcı olalım.
Benim sorum ilk etapta yeni bios sürümleri geldikçe güncellenmesi gerektiğini biliyorum.

Merhaba ürünü itopyadan aldıysanız güncelleme yapılıp gönderiliyor. Ürün hazırlandıktan sonra test edilir.

"MAX" ibaresi olan anakartlar bios güncellemesi olmadan Ryzen 3000 serisi ile çalışabiliyor, yani endişen olmasın.

Benim sorum ilk etapta yeni bios sürümleri geldikçe güncellenmesi gerektiğini biliyorum.
Zaten şu dumda sistemin çalışır istediğin bir zamanda yeni gelen bios sürümlerini kontrol eder güncellersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,658
Üyeler
188,634
Son üye
cucci
Geri