hocam şöyle söyleyeyim çok ufak bir bütçe artışı ile DDR5 sistem toplayabilirsiniz.Oyun için sistem topluyorum bu anakartı buldum sizce nasıl alınır mı? ryzen 5 5600 ile kullanacağım ekran kartıda rtx 4060 veya 4060ti ile
Anakart: MSI B550-a Pro Amd B550
Hocam haklısınız ama bütçem kısıtlıhocam şöyle söyleyeyim çok ufak bir bütçe artışı ile DDR5 sistem toplayabilirsiniz.
siz şimdi anakart ram ve işlemcimi alacaksınız yoksa sadece anakartmı alacaksınız hangi ürünler var elinizde.Hocam haklısınız ama bütçem kısıtlı
Hocam sıfırdansiz şimdi anakart ram ve işlemcimi alacaksınız yoksa sadece anakartmı alacaksınız hangi ürünler var elinizde.
hocam valla ozaman hiç mantıklı değil sizin şimdi ram işlemci anakart için ne kadar bütçeniz varsa söylermisiniz.Hocam sıfırdan
Hocam 13k civarı ram işlemci anakarthocam valla ozaman hiç mantıklı değil sizin şimdi ram işlemci anakart için ne kadar bütçeniz varsa söylermisiniz.
yetiyorki bütçenizHocam 13k civarı ram işlemci anakart
DDR 5 sistem içinmiyetiyorki bütçeniz![]()
evetDDR 5 sistem içinmi
Atsanız iyi olurevetatayımmı linkleri.
atamıyorum bana özelden mesaj atarmısınız.Gerçi oradan denedim oradanda olmuyor nedense link paylaşamıyorum numara yazın bana özelden wp üzerinden atayım.12.788 tl ye ddr5 sistem toplayabilirsiniz.Atsanız iyi olur![]()