Neler Yeni

Msi b550 carbon islemci hatası

muskara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Kara
Merhabalar yaklasik 20 yil sonra tekrar masaüstüne dönüp yeni bir sistem topladım yıllar sonra. Sistemimi yazayım öncelikle; msi b550 gaming carbon - ryzen 5 5500 - 2x8 ripjaws 3600mhz ram - saphire amd radeon 6500 xt - sharkoon wpm 650w 80+ gold - adata xpg sx6000 512 m2 ssd. Sistemi kurup monitöre bağladım hiçbir görüntü gelmedi anakart üstündeki cpu debug ledi yandı. İşlemcinin doğru takıldığından emin oldum ancak yine de sorunu anlayamadım. Birkaç yabancı videolar var konu hakkında ama onlar da çözüm olmadı. Çözüm önerisi olan var mı?

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,608
İsim
Deniz Bey
Bios uptade ile ilgisi olabilir mi ki

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
o değil de o anakarta o işlemci ve ekran kartı çok abes durmuş, anakart diğerlerinden daha pahalı olacak neredeyse

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bios güncellerseniz görüntü gelecektir muhtemelen.Bu rehbere göre uygulayın ama birebir aynı yapın yanlış yaparsanız ya da işlem sırasında işlem kesintiye uğrarsa anakart çöp olabilir.

muskara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios güncellerseniz görüntü gelecektir muhtemelen.Bu rehbere göre uygulayın ama birebir aynı yapın yanlış yaparsanız ya da işlem sırasında işlem kesintiye uğrarsa anakart çöp olabilir.
Maalesef çözüm olmadı videonun son yorumlarına bakılırsa bu durumla karşılaşan epey kişi olmuş bios update çözmüyor sanırım meseleyi.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Anakart üzerinde CPU-fan kısmına fan taktınız değil mi ? Takmadıysanız da pc açılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de kasadaki tüm fan ve rgbleri yanıyor değil mi

İşlemciyi söküp tekrar takmayı deneyebilirsin, pinlerinde yamukluk var mı kontrol edebilirsin.

muskara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart üzerinde CPU-fan kısmına fan taktınız değil mi ? Takmadıysanız da pc açılmaz.

Bir de kasadaki tüm fan ve rgbleri yanıyor değil mi

İşlemciyi söküp tekrar takmayı deneyebilirsin, pinlerinde yamukluk var mı kontrol edebilirsin.
Şimdi çözdüm olmama sebebi bios yaparken ekran kartı ve ramler takılıydı. Sadece işlemci ve m2 varken bios update yaptim oldu konu kapanabilir teşekkürler.

Top Bottom