Msi B550m anakartı kaça satabilirim ..?

JackieTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
521
Merhaba arkadaşlar. Nakit sıkıntım olduğu için elimde MSİ B550M PRO - VDH anakart var. Şuan piyasaya baktım zaman akakçe gibi ve diğer siteler de 1.300 lira gibi rakamlar görüyorum.

Pc yüksetlmek amaçlı almıştım ancak hiç kullanmadım sıfır kutusunda hiç açıp denemedim bile sanırım 7 ay garantisi de duruyor. Letgo ya filen koysam kaça gider sizce..?

Akakçe linki ; https://www.akakce.com/anakart/en-u...amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,1009113253.html

900-1000 civarında satılır.
Kafam da 1200 gibi bir sayı vardı ama kendim alsam sıfır alırım 200 liradan kaçmak yerine diyip ama bilemedim.. 1300 den koyup pazarlık payı var diyip 1200 e bırakıp belki alan olur. Tabi giriş seviyesi karta bu kadar verirler mi bilmiyorum 😂 Genelde herkes taksitle aldığı için : )

Kafam da 1200 gibi bir sayı vardı ama kendim alsam sıfır alırım 200 liradan kaçmak yerine diyip ama bilemedim.. 1300 den koyup pazarlık payı var diyip 1200 e bırakıp belki alan olur. Tabi giriş seviyesi karta bu kadar verirler mi bilmiyorum 😂 Genelde herkes taksitle aldığı için : )
Sıfırı 1300 olan ürünü 1300 e koyarsan 7 ay daha beklersin 😁

Garantisi neredeyse bitmek üzere o yüzden kimse 1200'e almak istemez en fazla 1000TL verirler.

Sıfırı 1300 olan ürünü 1300 e koyarsan 7 ay daha beklersin 😁
Garantisi neredeyse bitmek üzere o yüzden kimse 1200'e almak istemez en fazla 1000TL verirler.
Öncelikle konuyu tekrar geri açıyorum. Hazır konu varken sabahın körün de açınca konuyu bazı şeyleri atlamışım şimdi anakartın garanti süresine baktım ben 12 ay düşünmüştüm aslında şimdi garanti kağıda baktım. 3 yıl garantisi varmış kısacası kabaca tarih hesabı yaparsam 29 ay garantisi olduğunu öğrendim. :D Ürünün faturasın da 2021 de 11 ci ay da alınmış yazıyor. Doğru hesapladısam 29 ay var daha.

Şimdi diceksiniz ee yani :D 7 ay daha bekliyim mi ? :D

Öncelikle konuyu tekrar geri açıyorum. Hazır konu varken sabahın körün de açınca konuyu bazı şeyleri atlamışım şimdi anakartın garanti süresine baktım ben 12 ay düşünmüştüm aslında şimdi garanti kağıda baktım. 3 yıl garantisi varmış kısacası kabaca tarih hesabı yaparsam 29 ay garantisi olduğunu öğrendim. :D Ürünün faturasın da 2021 de 11 ci ay da alınmış yazıyor. Doğru hesapladısam 29 ay var daha.

Şimdi diceksiniz ee yani :D 7 ay daha bekliyim mi ? :D
7 değil 5 beklersin

Geri