codez 80+ Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 30 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Ahmet Güler Cuma, 22:34 #1 belirttiğim anakartla işlemciyi almak istiyorum am5 geçmeyeceğim başka bi anakart almama gerek varmı yoksa bu gayet iyi mi
belirttiğim anakartla işlemciyi almak istiyorum am5 geçmeyeceğim başka bi anakart almama gerek varmı yoksa bu gayet iyi mi
ThE LoSt 80+ Gold Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 5,393 Dün, 11:30 #2 codez yazmış: belirttiğim anakartla işlemciyi almak istiyorum am5 geçmeyeceğim başka bi anakart almama gerek varmı yoksa bu gayet iyi mi Devamı için tıklayın... Gayet güzel bir ikili hayırlı olsun.
codez yazmış: belirttiğim anakartla işlemciyi almak istiyorum am5 geçmeyeceğim başka bi anakart almama gerek varmı yoksa bu gayet iyi mi Devamı için tıklayın... Gayet güzel bir ikili hayırlı olsun.
ynsemreuzun 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 1,421 Dahası Reaksiyon skoru 463 Konum İzmir Buca İsim Yunus Emre Uzun Dün, 12:53 #3 codez yazmış: belirttiğim anakartla işlemciyi almak istiyorum am5 geçmeyeceğim başka bi anakart almama gerek varmı yoksa bu gayet iyi mi Devamı için tıklayın... güzel tercih aynı fiyattaki asus ve gigabytta anakart soğutma bloğu ve ssd soğutma bloğu sanırsam yok
codez yazmış: belirttiğim anakartla işlemciyi almak istiyorum am5 geçmeyeceğim başka bi anakart almama gerek varmı yoksa bu gayet iyi mi Devamı için tıklayın... güzel tercih aynı fiyattaki asus ve gigabytta anakart soğutma bloğu ve ssd soğutma bloğu sanırsam yok