🔥İndirim Msi B650 Gaming plus wifi ATX 7.151 TL

Nebi akgün kendi yaptığı hazır sistemde 7800x3d ile kullanmıştı baya iyiydi aynı modelin wifisız modeli indirimde ama wifilı modeli de indirime girmeden almayın bence

Linkini atsana kanka videonun
İşlemciyi 7700x kullanmış ama 7800x3d için bile iyi bir anakart
Ama indirim bekle derim bence çünkü 1 2 haftadır 7500 lirada o anakart
Hazir sistemdeki bazı parçaları site değiştirmiş

Son düzenleme:
low high side ayrı n-chaneal mos kullanan uyudurk ürün
Araştırıdım bu konuyu dediğin doğru ama uyduruk kısmına kadar. Kağıt üstünde kötü duruyor ama vrm teardown testlerinde sıcaklıkları gayet iyi aynı fiyatlardaki kartlara kıyasla. Aslında bunlar hiç önemli değil, kart 1 saatlik cpu işkence testinde 7950x'te hiç throttle yememiş. Maks 81 dereceyi görmüş. Eğer ileride iyi bir am 5 işlemci takarım falan diyorsanız gayet alabilirsiniz korkmanıza gerek yok. Çünkü vrm'lerin 70 derecede çalışmasıyla 81 derecede çalışması arasında performans olarak hiç fark yok.

bu fiyata kaçmaz aynısını 2025 e girerken 8 k ya almıştım. kaçırmayın

Araştırıdım bu konuyu dediğin doğru ama uyduruk kısmına kadar. Kağıt üstünde kötü duruyor ama vrm teardown testlerinde sıcaklıkları gayet iyi aynı fiyatlardaki kartlara kıyasla. Aslında bunlar hiç önemli değil, kart 1 saatlik cpu işkence testinde 7950x'te hiç throttle yememiş. Maks 81 dereceyi görmüş. Eğer ileride iyi bir am 5 işlemci takarım falan diyorsanız gayet alabilirsiniz korkmanıza gerek yok. Çünkü vrm'lerin 70 derecede çalışmasıyla 81 derecede çalışması arasında performans olarak hiç fark yok.
Bu gigabyte ın b650 eagle modeli nasıl

siz hangi anakarttan bahsediyorsunuz? internetim olmadigi icin videoya bakamiyorum
Gigabyte ın eagle modelinden 2 anakart ta iyi modeller ama eagle ax biraz daha indirime girmeli bence çünkü uzun zamandır fiyatı 7.5k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vrm ler daha iyi kağıt üstünde ama testlerde aynı sıcaklıklarda iki kart da. Diğer özellikler de aynı. Ben biosu ve güncellemesi daha iyi diye msi tercih ederdim.
Satıcı nasıl bir sorun yaşar mıyım

Geri