BIOS'u sıfırlayıp kaydedip çık. Ondan sonra BIOS'a tekrardan girip F7 tuşu ile Advanced Mode geçip sol taraftaki OC (Overclock) butonuna tıklayıp gelen ekranın fotoğrafını çekip atabilir misin?TwinMOS VOLTX DDR5 2X16 6000 mhz CL36
Hocam tam bilmiyorum da nasıl sıfırlayacağım BIOS'u ?BIOS'u sıfırlayıp kaydedip çık. Ondan sonra BIOS'a tekrardan girip F7 tuşu ile Advanced Mode geçip sol taraftaki OC (Overclock) butonuna tıklayıp gelen ekranın fotoğrafını çekip atabilir misin?
BIOS'a girdikten sonra F7 tuşu ile Advanced Mode geç. Geçtikten sonra sol tarafta Settings butonunu göreceksin bas ona. Bastıktan sonra en altta Exit sekmesini göreceksin. Ona girdikten sonra Restore Defaults yazana bas. Ardından Save and Reboot yazana bas.Hocam tam bilmiyorum da nasıl sıfırlayacağım BIOS'u ?
hemen yapıyorum hocamBIOS'a girdikten sonra F7 tuşu ile Advanced Mode geç. Geçtikten sonra sol tarafta Settings butonunu göreceksin bas ona. Bastıktan sonra en altta Exit sekmesini göreceksin. Ona girdikten sonra Restore Defaults yazana bas. Ardından Save and Reboot yazana bas.
BIOS'u sıfırlayıp kaydedip çık. Ondan sonra BIOS'a tekrardan girip F7 tuşu ile Advanced Mode geçip sol taraftaki OC (Overclock) butonuna tıklayıp gelen ekranın fotoğrafını çekip atabilir misin?
EXPO'yu Profile 1 yap.Hemen yapıyorum
hemen yapıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam yine aynı şey oldu. Save and reboot dediğimde yeniden başlarkene anakartta dram ışığı yandı. O söndü bu sefer de boot ışığı yandı ve hala yanıyor. Açılmadı pc.EXPO'yu Profile 1 yap.
Valla hocam beklerken reset attım açıldı şuan. Bıosa firdiğimde de 6000 mhz olarak görünüyor. Bir iki defa daha yeniden başlattım herhangi bir takılma olmadı. Sanırım başardık. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.EXPO'yu Profile 1 yap.
Gelmedi mi ekran? Takılı mı kaldı?Hocam yine aynı şey oldu. Save and reboot dediğimde yeniden başlarkene anakartta dram ışığı yandı. O söndü bu sefer de boot ışığı yandı ve hala yanıyor. Açılmadı pc.
Bilgisayarı kapatıp aç bir de. Bak bakalım ne kadar sürede açılıyor? Eğer Boot etme süresi 40 saniyeyi falan buluyorsa OC (Overclock) butonuna girip Memory Context Restore ayarını aç.Hocam yine aynı şey oldu. Save and reboot dediğimde yeniden başlarkene anakartta dram ışığı yandı. O söndü bu sefer de boot ışığı yandı ve hala yanıyor. Açılmadı pc.
Valla hocam beklerken reset attım açıldı şuan. Bıosa firdiğimde de 6000 mhz olarak görünüyor. Bir iki defa daha yeniden başlattım herhangi bir takılma olmadı. Sanırım başardık. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Sıfırdan açtığımda 25-30 saniye sürüyor. Uzun mu bu süre ?Gelmedi mi ekran? Takılı mı kaldı?
Bilgisayarı kapatıp aç bir de. Bak bakalım ne kadar sürede açılıyor? Eğer Boot etme süresi 40 saniyeyi falan buluyorsa OC (Overclock) butonuna girip Memory Context Restore ayarını aç.
Bana uzun gibi geldi. Bir aç bakalım dediğim ayarı.Sıfırdan açtığımda 25-30 saniye sürüyor. Uzun mu bu süre ?
Tamamdır hocam. Sorun yok.Hocam odadakiler yattılar. Müsaadenizle yarın deneyip döneyim size.