Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI b650 Gaming Plus Wifi BIOS güncelleme yapamıyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,174
İsim
Emre Zengin
Hocam, sabah testi yaptım, sıfırdan başlatma 18-20 saniye, yeniden başlatmakta 30 saniye sürüyor. Dediğiniz ayarı açayım mı ? Bir faydası olur mu ?
Boot ettikten sonra açılması mı 30 saniye sürüyor?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,174
İsim
Emre Zengin
Yok, y3niden başlata bastıktan itibaren açılması 30 saniye. Kapalıyken açtığımda 20 saniyeyi bulmuyor
Bir sorun yok gibi. Benimkisi de o sürelerde açılıyor.

AeosatioN

80+
hocam ramler ve işlemci aynı ben de bu anakarta geçmek istiyorum fakat kararsız kaldım siz memnun musunuz? b650m modeliyle bu ikisi arasında kaldım bir türlü seçemiyorum. PVV532G600C30K bu ram modeli uyumluluk listesinde yok expo açıp bir sıkıntı yaşadınız mı? işlemci oc durumları falan nasıl oluyor ufak bir bilgilendirir misiniz

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,174
İsim
Emre Zengin
hocam ramler ve işlemci aynı ben de bu anakarta geçmek istiyorum fakat kararsız kaldım siz memnun musunuz? b650m modeliyle bu ikisi arasında kaldım bir türlü seçemiyorum. PVV532G600C30K bu ram modeli uyumluluk listesinde yok expo açıp bir sıkıntı yaşadınız mı? işlemci oc durumları falan nasıl oluyor ufak bir bilgilendirir misiniz
Patriotlar sorunsuz çalışıyor problem yok hocam. Özellikle M model anakart almadım almışken ATX anakart olsun dedim. İlerde işlemciyi falan güncelleyeceksen B650 Gaming Plus'ı tercih et hocam. B650 Gaming Plus'tan memnunum. İşlemciye Overclock yapmayı denemedim. Soğutmam yetersiz kalıyor onun için.

AeosatioN

80+
Patriotlar sorunsuz çalışıyor problem yok hocam. Özellikle M model anakart almadım almışken ATX anakart olsun dedim. İlerde işlemciyi falan güncelleyeceksen B650 Gaming Plus'ı tercih et hocam. B650 Gaming Plus'tan memnunum. İşlemciye Overclock yapmayı denemedim. Soğutmam yetersiz kalıyor onun için.
tamamdır hocam 6k mhz cl30 değerinde çalışıyorsa iyi. matx olması fark etmez ama atx daha ucuz ve performans olarak daha iyi sanırsam attığım videoda 6 derece daha düşük. pearless assassin var 7500f i nasıl halledecek bakalım. bu arada MSI Pro B650-S şu model hepsinden daha ucuz ve aynı galiba çok kafam karıştı seçim yapamıyorum bir türlü

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
musab yel
h
32 GB lık bir sürücüyü rufus ile MBR+Fat32 yaptım. İçerisine msi sitesinden son sürümü indirip dosyayı attım. Bıos üzerinden m-flash kısmına girdiğimde sistem sürücüyü görüyor ama içerisinde klasörler dışında hiçbir dosyayı görmüyor. Aynı işlemi 16 gb ve 64 gb lık sürücülerle de denedim ama bir türlü dosyayı görmüyor sistem. Falshback yöntemini denediğimde ise anakarttaki beyaz ışık 2-3 saniye yanıp sönüyor, fanlar çalışıyor, onlar durduktan sonra beyaz ışık sabit kalıyor ve bir şey olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı ?
hocam konudan bağımsız ama bu anakartın wifi performansı nasıl? iyi mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,183
Üyeler
172,042
Son üye
rSago
Top Bottom