MSI B650 Tomahawk alarak hata mı yaptım ?

EisantB

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhaba, ben aklımdaki sistemi not ettim akakçe'den falan takibe aldım indirim olunca parçaları ufak ufak çekiyorum. Bugün msi b650 tomahawk anakartın indirim bildirimi geldi 8700 liraya düşmüş geçmiş fiyatlarınada bakınca gerçekten iyi indirim gibi gözüküyodu hemen aldım bende. İşin en anlamadığım tarafıysa anakart kısmıydı bunu alarak hata mı yaptım x670 sınıfı bir kart daha mı iyi olurdu yoksa bu fiyata iyi bir kart mı aldım. 9070xt ve 7800x3d takacağım

Arkadaşlar merhaba, ben aklımdaki sistemi not ettim akakçe'den falan takibe aldım indirim olunca parçaları ufak ufak çekiyorum. Bugün msi b650 tomahawk anakartın indirim bildirimi geldi 8700 liraya düşmüş geçmiş fiyatlarınada bakınca gerçekten iyi indirim gibi gözüküyodu hemen aldım bende. İşin en anlamadığım tarafıysa anakart kısmıydı bunu alarak hata mı yaptım x670 sınıfı bir kart daha mı iyi olurdu yoksa bu fiyata iyi bir kart mı aldım. 9070xt ve 7800x3d takacağım
hocam B650 Tomahawk eski anakartım aşırı sağlam bir anakart

Anakart isimlendirmeleri artık genel anlamda port sayıları ve standartlarına bağlı durumda. Eğer daha çok usb, daha çok m2, gen 5 m2 gibi gereksinimlerin yoksa b650 deki usb port sayısı bana yeter gen 5 m2 slotuna da ihtiyacım yok gen 4 kullanacağım zaten diyorsan b650 pişman edeceğini sanmıyorum bu aradaaldığın kart üzerinde gen 5 m2 vs olabilir bakmadan genel anlamda yorum yaptım

b660 tomahawk olanını kullanıyorum allah bin belasını versin. ram slotlarım yandı. bir sürü sorun yaşadım. Msi pişmanlıktır

Anakart isimlendirmeleri artık genel anlamda port sayıları ve standartlarına bağlı durumda. Eğer daha çok usb, daha çok m2, gen 5 m2 gibi gereksinimlerin yoksa b650 deki usb port sayısı bana yeter gen 5 m2 slotuna da ihtiyacım yok gen 4 kullanacağım zaten diyorsan b650 pişman edeceğini sanmıyorum bu aradaaldığın kart üzerinde gen 5 m2 vs olabilir bakmadan genel anlamda yorum yaptım
yok hocam ben baktım 3 tane m2 slotu var hepsi gen 4 zaten ben de gen 4 ssd kullanacağım bir de ekran kartı soketide 5.0 değil 4.0 bu da aman aman bir önem taşımıyo sanırım öyle aşırı bir port ihtiyacımda yok zaten, eğer bütün olay bunlardan ibaretse sorun yok teşekkür ederim yanıtınız için

mis gibi kulanıyorum fiyata bişi diyemem

b660 tomahawk olanını kullanıyorum allah bin belasını versin. ram slotlarım yandı. bir sürü sorun yaşadım. Msi pişmanlıktır
hocam ben de eski ddr4 sistemimde yine msi in gaming plus modelini tercih etmiştim. bios ekranı, arayüz kolaylığı ve performans sorunu yaşatmadığı için özellikle MSI tercih ettim. Anlafığım kadarıyla bu birazda şans işi

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Hocam biraz uzun ama şu bideoda bütün detayları anlatıyor isimlendirme zorunluluğu AMD tarafından portlara göre veriliyor artık minimum bunları barındıracak ki B850 olsun veya PCIE5x16+PCIE 5.0 M2 destekle ki X870 olsun gibi videoda tablosu da mevcut. Onun dışında amd için A serisi hariç bütün anakartlar overclocka izin veriyor ama oc performansları karta göre değişiyor. Oc ye girmeyecekseniz port harici bir fark yok diyebiliriz yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,191
Üyeler
183,398
Son üye
Fevzi_
Geri