Çözüldü✓ MSI B650M-B Anakartimda Sivi Sogutma Destegi Yok mu?

hantt

80+
Reaksiyon skoru
26
Beyler herkese selamlar, pek de bilgi sahibi olmadan bir sistem toplamaya basladim bu ay. Msi pro B650M-B anakart ve Msi coreliquid l240 sivi sogutma aldim. Anakart üzerinde cpu fan girisi var ancak pompa icin pin girisi göremedim ben. Bunu Sys fan pinlerine mi baglamam gerek? 2 adet var bu pinlerden. Cok cok sacma ve basit bi soru olabilir ama yardiminiza ihtiyacim var bu konuda :/

Kart link:
1763486869420.webp
1763486878683.webp
1763486896155.webp
1763486907632.webp

AIO Pump pinleri yok böyle durumlarda pompayı cpu_fan, radyatör fanları da kasa fanı gibi sys_fan soketlerine takılıyo galiba.

AIO Pump pinleri yok böyle durumlarda pompayı cpu_fan, radyatör fanları da kasa fanı gibi sys_fan soketlerine takılıyo galiba.
ben de öyle düsünüyorum ama henüz kasayi almadigim icin aklimda oturtamadim. eger radyatörü sys fan soketine takarsam 1 sys fan girisi kaliyor. Eger kasanin ön kismindaki fanlari buna baglarsam arkadaki eksoz fan icin de gerekirse buna yer kalmamis olacak. bu kisim kafami karistirdi acikcasi. cevap icin tesekkürlerr

Beyler herkese selamlar, pek de bilgi sahibi olmadan bir sistem toplamaya basladim bu ay. Msi pro B650M-B anakart ve Msi coreliquid l240 sivi sogutma aldim. Anakart üzerinde cpu fan girisi var ancak pompa icin pin girisi göremedim ben. Bunu Sys fan pinlerine mi baglamam gerek? 2 adet var bu pinlerden. Cok cok sacma ve basit bi soru olabilir ama yardiminiza ihtiyacim var bu konuda :/

Kart link:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
fanları CPU fan pompayı sys fana takicaksın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet arkadaşın dediği gibi oluyordu

Bendede aynı anakart aynı sıvı soğutma var sys_fan1 kısmına taktım sorunsuz çalışıyor :D

Bendede aynı anakart aynı sıvı soğutma var sys_fan1 kısmına taktım sorunsuz çalışıyor :D
ben de öyle düsünüyorum ama henüz kasayi almadigim icin aklimda oturtamadim. eger radyatörü sys fan soketine takarsam 1 sys fan girisi kaliyor. Eger kasanin ön kismindaki fanlari buna baglarsam arkadaki eksoz fan icin de gerekirse buna yer kalmamis olacak. bu kisim kafami karistirdi acikcasi. cevap icin tesekkürlerr
@yusufxx1 bu anlattigim kisim da sorun olmazsa cözdük o zaman, tesekkürler. güzel tesadüf olmus bu arada :)

fanları CPU fan pompayı sys fana takicaksın

evet arkadaşın dediği gibi oluyordu
tesekkür ederim hocam cevap icin

@yusufxx1 bu anlattigim kisim da sorun olmazsa cözdük o zaman, tesekkürler. güzel tesadüf olmus bu arada :)

tesekkür ederim hocam cevap icin
hocam bir tane fun hub alıyorsunuz onu sys fan a takıyorsunuz radyatör ve kasa fanlarını da ona bağlıyorsunuz sorun çözülüyor

bu anlattigim kisim da sorun olmazsa cözdük o zaman, tesekkürler. güzel tesadüf olmus bu arada :)
Valla benim kasamda kontrolcü vardı hocam sys_fanların 1ine onu bağladım 1ine sıvı soğutma bağladım her şey gayet güzel gidiyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,387
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri