Neler Yeni

İnceleme MSI BRAVO 15 Ryzen 7 5800H RX5500M / Güncellendi !!! İç kısım ve soğutmanın tamamı !!!

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,110
İsim
Cicikuş
Kırıcı ve boş yorumlarınızı kendinize saklayın hocam. Yarım saat önce geçti elime güncelleyeceğim diye de yazdım oraya.

Birilerine forumda hitap ederken de üslubunuza dikkat etmenizi öneririm. Kimsenin kankası değilim gençler burada ben.
hocam bi ürünün incelemesini yapacaksan tam yap yoksa dalga geçerler 1 oyunla incelememi olur furmark passmark v.b testleri atacaksın triple A tipindeki oyunları test edeceksin test dediğin böyle olur

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Pes 21 en yüksek ayarlarda kartı yine de zorlamaya çalışan bir oyun bence basit bir oyun deyip geçilemez diye düşünüyorum. Misal ben rx570 4GB ile pes21 oynadım ekran kartım 70 derece civarlarındaydı oyunun en yüksek grafiklerinde. Şuan 16050Tİ ile oynuyorum pes 21 i ekran kartı yine aynı sıcaklıkla 70-65 derece arası değişiyor. Ama siz oyunun ana menüsündeyken işlemci sıcaklığınız 85 derece gözüküyor baya abes geldi bana.

ensdgli38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes DAĞLI
Hayırlı olsun şimdiden başka testler varsa yapalım istediğin merak ettiğin.
Foruma üye değildim aslında sadece yazılanları okuyordum fakat işime yarayan güzel bir inceleme yaptığınız için teşekkür etmek istedim ve üye oldum. Ben oyun olarak LOL oynuyorum bir FPS testi yapar mısınız ?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
hocam bi ürünün incelemesini yapacaksan tam yap yoksa dalga geçerler 1 oyunla incelememi olur furmark passmark v.b testleri atacaksın triple A tipindeki oyunları test edeceksin test dediğin böyle olur
Aklımda indiriyorum şuan oyunları teşekkürler yorum için hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pes 21 en yüksek ayarlarda kartı yine de zorlamaya çalışan bir oyun bence basit bir oyun deyip geçilemez diye düşünüyorum. Misal ben rx570 4GB ile pes21 oynadım ekran kartım 70 derece civarlarındaydı oyunun en yüksek grafiklerinde. Şuan 16050Tİ ile oynuyorum pes 21 i ekran kartı yine aynı sıcaklıkla 70-65 derece arası değişiyor. Ama siz oyunun ana menüsündeyken işlemci sıcaklığınız 85 derece gözüküyor baya abes geldi bana.
Evet ana menüdeyken böyle saçma sapan değerler veriyor pes21 de benim aldıklarımda mı oldu sadece bilemiyorum.

Foruma üye değildim aslında sadece yazılanları okuyordum fakat işime yarayan güzel bir inceleme yaptığınız için teşekkür etmek istedim ve üye oldum. Ben oyun olarak LOL oynuyorum bir FPS testi yapar mısınız ?
Aklımda hocam Valorant ve LOL indiriyorum şuan. Ekleyeceğim onları da hoş geldiniz foruma :)

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
kardeşim eline agzına saglık. 16-17 yaşındaki çocukların dediklerine de aldırış etme :) Daha detaylı olsa tabii ki de daha iyi olurdu fakat boş boş konuşmak için bir neden değil bu. Emeğe saygı.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
kardeşim eline agzına saglık. 16-17 yaşındaki çocukların dediklerine de aldırış etme :) Daha detaylı olsa tabii ki de daha iyi olurdu fakat boş boş konuşmak için bir neden değil bu. Emeğe saygı.
Teşekkürler dostum yorumun için. Detaylandırıcam kullandıkça bugün gelmiş ürünü ancak bu kadar inceleyebilirim sonuçta. İşlemci ve ekran kartı testlerini de yapacağım şu oyunları tamamlayayım.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Elinize sağlık, özellikle bu modeli almayı düşünenler için büyük bir nimet. Klavyesi RGB mi acaba? Ve karanlıkta harfler belli oluyor mu?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Elinize sağlık, özellikle bu modeli almayı düşünenler için büyük bir nimet. Klavyesi RGB mi acaba? Ve karanlıkta harfler belli oluyor mu?
Teşekkür ediyorum. Karanlıkta harfler belli oluyor hatta şöyle mobilden çekip atayım ben , hatta yukarı ekleyeyim doğru noktaya bastınız. RGS değil maalesef sadece kırmızı 3 kademesi var parlak orta düşük + kapalı.

Ekler

• 1629485838404627193384993661252.jpg
    1629485838404627193384993661252.jpg
    607.1 KB · Hit: 49

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Teşekkür ediyorum. Karanlıkta harfler belli oluyor hatta şöyle mobilden çekip atayım ben , hatta yukarı ekleyeyim doğru noktaya bastınız. RGS değil maalesef sadece kırmızı 3 kademesi var parlak orta düşük + kapalı.
Nedense RGB olayı yüzünden her laptoptan vazgeçiyorum.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Nedense RGB olayı yüzünden her laptoptan vazgeçiyorum.
RGB bence çok önemli değil hocam laptop performansı iyiyse RGB ye bakılmamalı bence :) Kırmızı daha hoş duruyor kızıl daha doğrusu.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
RGB bence çok önemli değil hocam laptop performansı iyiyse RGB ye bakılmamalı bence :) Kırmızı daha hoş duruyor kızıl daha doğrusu.
Gel onu bi de bana anlat. Geçen gün Lenovo İP Gaming 4800H 1650Tİ laptop alıyoduk az daha son anda tek renk mavi olduğunu öğrendim. Direkten döndük. Bende istiyorum ama olmuyor. Ama indirime falan girerse alırım artık

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Gel onu bi de bana anlat. Geçen gün Lenovo İP Gaming 4800H 1650Tİ laptop alıyoduk az daha son anda tek renk mavi olduğunu öğrendim. Direkten döndük. Bende istiyorum ama olmuyor. Ama indirime falan girerse alırım artık
Dün gece saat 2 gibi bu aldığım laptopun 512 ssd versiyonu fakat orjinal windows olanı 10 bin TL'ye düştü hemde vatanda. Konusunu açtım Kızıl renk cidden güzel duruyor klavyede. RGB ye takılma sen dinle beni :) RGB çok önemliyse zaten laptop klavyesi ile güzel oyun oynayamazsın gider klavye alırsın bir tane o paraya. Ben Hp omen aldım RTX 3060 olan RGB gibi gözüküyo ama öyle değil . WASD başka renk oluyo diğer kısmıda 4 e ayırmışlar sadece o bölge değişiyor. üst segmentlerin çoğunda yok neredeyse. Önemsiz bişrey olduğunun sende farkındasındır zaten. Makine güzel bence almalısın indirimde yakalarsan :)

@AhmetN Hocam https://www.hepsiburada.com/msi-bra...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000BEDM4 indirimde. + 500 TL de sepette indirimle 10.255 TL satıcı hepsiburada hemde. Bence değerlendirmelisin.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dün gece saat 2 gibi bu aldığım laptopun 512 ssd versiyonu fakat orjinal windows olanı 10 bin TL'ye düştü hemde vatanda. Konusunu açtım Kızıl renk cidden güzel duruyor klavyede. RGB ye takılma sen dinle beni :) RGB çok önemliyse zaten laptop klavyesi ile güzel oyun oynayamazsın gider klavye alırsın bir tane o paraya. Ben Hp omen aldım RTX 3060 olan RGB gibi gözüküyo ama öyle değil . WASD başka renk oluyo diğer kısmıda 4 e ayırmışlar sadece o bölge değişiyor. üst segmentlerin çoğunda yok neredeyse. Önemsiz bişrey olduğunun sende farkındasındır zaten. Makine güzel bence almalısın indirimde yakalarsan :)
İnceleme gayet güzel olmuş, ayrı olarak şunları ekler misin, pcyi de yormaz zaten.

CPU-z benchmark skoru , valorant fps testi+ sıcaklık testi , elinizde varsa triple A oyun testi.

Almayı düşünüyorum ve sıcaklık değerleri pes gibi işlemci sömüren bir oyuna göre iyi geldi.

Ayrıca soğutucu almayı düşünüyorsanız soğutucu aldıktan sonra soğutuculu/ soğutucusuz değerleri karşılaştırır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,149
Üyeler
165,129
Son üye
SakipT
Top Bottom