MSI Bravo 15 C7VE-062XTR (8gb ram takıcam) vs ASUS Rog Strix G15 G513rc-hn194
Malzeme kalitesi, yeni nesil parçalar ve performans konusundan hangisi alır?
Bu daha mantıklı https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.50.5MSI Bravo 15 C7VE-062XTR (8gb ram takıcam) vs ASUS Rog Strix G15 G513rc-hn194
Sanırım victus iyi ancak malzeme kalitesi ve sağlamlık olarak msı ve asus (özellikle yukarıkdaki modeller) daha iyi değil mi?
Hocam benim zevkime ASUS ROG daha uygun. Siz ben daha sade seviyorum diyorsanız MSI Bravo ya da HP Victus daha iyi olabilir. HP Victus'lar hep F/P oluyor ama çok sade bana göre, malzeme kalitesini bilmiyorum.Sanırım victus iyi ancak malzeme kalitesi ve sağlamlık olarak msı ve asus (özellikle yukarıkdaki modeller) daha iyi değil mi?
Victusun malzeme kalitesi fena değil. Rog kadar iyi değildir ama linkini attığınız Rog kesnilikle alınmaz. 4050 ile 3050 arasında dağlar kadar fark var. MSI Bravo ile HP Victus benzer kalitede olduğu için diğer özelliklere de bakılınca Victus almak daha mantıklı olur.Sanırım victus iyi ancak malzeme kalitesi ve sağlamlık olarak msı ve asus (özellikle yukarıkdaki modeller) daha iyi değil mi?