msi bravo 15 vs monster abra

60hz olup olmaması fazla lazım değil aslında babam kullanıcak oyunla ilgisi yok benim amacım iyi bir şey olsun
Post automatically merged:

bu bütçeye başka önerin varsa yazar mısın
60Hz önemli değil diyince aklıma geldi bu Omen iyi bir seridir depolaması da fazla hoşuna giderse.

tuf serisinden korkyorum ya biraz fazla da sağlam gelmiyor tuf serisi
Hayır hocam tam tersine tuf daha kaliteli askeri standart üretimi olan sertifikalı laptop üretiyor ve gayet de performanslı güçlü serin.
@06ankaralı @DOGANALPASLAN
60Hz önemli değil diyince aklıma geldi bu Omen iyi bir seridir depolaması da fazla hoşuna giderse.
Fiyatını haketmiyor.

Hayır hocam tam tersine tuf daha kaliteli askeri standart üretimi olan sertifikalı laptop üretiyor ve gayet de performanslı güçlü serin.

Fiyatını haketmiyor.
Evet ben abra kullanıyorum soğutma performansı iyi de olsa kasası gerçekten kalitesiz.

Babanız kullanacaksa ve hiç oyun oynanmayacaksa işlemci odaklı bir laptopta alınabilir. 1650 zaten hertürlü idare eder babanızı(amaç günlük kullanımsa) , 5800H uzun süre götürür, kasanın soğutma performansıda iyi.

Ekran kartı olarak biraz daha iyi bir şey isterseniz atılanlar alınabilir.

Fiyatını haketmiyor.
9,5'a düşüyor sürekli. Ayrıca atılan victus 8 ram bir ram 500TL bu 1, 256gb o bu 1tb bu da 700 liralık bir fark etti 1200 :)

11400H 3050 144Hz 8/512 Asus Tuf en makul seçeneklerden birisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,564
Üyeler
191,125
Son üye
omrumdemeona
Geri