Neler Yeni

Msi c240 sıvı soğutucu alınır mı?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeş aynı konuyu 10 kere neden açıyorsun zaten tüm sorularına cevap vermedik mi

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
Bütçe ne kadar ? MSI kullanan bazı kişiler vardı farklı forumlarda memnun kalmamışlardı. Elektronik eşya şans işi işte :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
habib
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeş aynı konuyu 10 kere neden açıyorsun zaten tüm sorularına cevap vermedik mi
internette farklı şikayetler gördüm. Araştırmak istedim duruma göre iade edeceğim. Kaç kere açıp açmayacağımı sana mı soracağım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

internette farklı şikayetler gördüm. Araştırmak istedim duruma göre iade edeceğim. Kaç kere açıp açmayacağımı sana mı soracağım?
izin mi almam gerekiyor konu açarken, keyfimin kahyası mısın? Admin isen banla değilsen boş yapma.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
:D İstersen 100 farklı konu aç banane lakin aynı konuyu evirip çevirip tekrar sorunca konu kalabalığı oluyor. Admin değilim keyfine bak. Sadece seni yoksayıp geçeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
habib
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D İstersen 100 farklı konu aç banane lakin aynı konuyu evirip çevirip tekrar sorunca konu kalabalığı oluyor. Admin değilim keyfine bak. Sadece seni yoksayıp geçeceğim.
Önceki açtığım konuya sadece 1-2 kişi yorum yaptı sonra yorum gelmedi. Bende tekrardan araştırıyorum güzel kardeşim benim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,746
Üyeler
164,374
Son üye
nobodynoone
Top Bottom