Kasa nedir? Rgbler anakartamı bağlı?Işığı kapatıcam ama uygula diyorum hiçbirşey değişmiyor
Bazen bendede oluyor hocam 1 2 güne geri geliyor.Kasanın işığnı değil ekran kartındaki ışıklardan bahsediyorum
Hocam detaylı olarak bilgi verirseniz daha iyi olur. Ekran kartı marka modeli nedir?Kasanın işığnı değil ekran kartındaki ışıklardan bahsediyorum
Pardon eğer ekran kartı MSI ise arada bi Mystic Light çalışmıyor. Kendi kendine düzeliyor genelde. Geçenlerde bende hiç açılmıyordu saatlerce uğraştım format felan attım. Ama genel sorun varmış kendi kendine düzeldi.Hocam detaylı olarak bilgi verirseniz daha iyi olur. Ekran kartı marka modeli nedir?
Gaming x trio rx 6800 o kartın bize bakan tarafındaki ve kartın fanlarının ordaki ledleri söndürmek istiyorum ayarları yapıyorum uygula dediğim halde hiçbirşey değişmiyorHocam detaylı olarak bilgi verirseniz daha iyi olur. Ekran kartı marka modeli nedir?
Bende bayadır deniyorum yapamayınca foruma geldimHocam detaylı olarak bilgi verirseniz daha iyi olur. Ekran kartı marka modeli nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon eğer ekran kartı MSI ise arada bi Mystic Light çalışmıyor. Kendi kendine düzeliyor genelde. Geçenlerde bende hiç açılmıyordu saatlerce uğraştım format felan attım. Ama genel sorun varmış kendi kendine düzeldi.
Hocam MSI Center güncel değilse onu güncelleyin. Onu yaptıktan sonra Mystic Light'a bakın güncel değilse onu da güncelleyin. En son destek kısmından Live Update yapın. Eksik bir şey varsa kurar zaten. Şuan aklıma gelenler bunlar.Gaming x trio rx 6800 o kartın bize bakan tarafındaki ve kartın fanlarının ordaki ledleri söndürmek istiyorum ayarları yapıyorum uygula dediğim halde hiçbirşey değişmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende bayadır deniyorum yapamayınca foruma geldim
Hiçbişi değişmediHocam MSI Center güncel değilse onu güncelleyin. Onu yaptıktan sonra Mystic Light'a bakın güncel değilse onu da güncelleyin. En son destek kısmından Live Update yapın. Eksik bir şey varsa kurar zaten. Şuan aklıma gelenler bunlar.