Neler Yeni

🔥İndirim MSI Claw A1M Ultra 7 155H 1 TB 21.999 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
abbas
ekran kartının yazılımı çok kötü, rog ally ile karşılaştırma videosu vardı çoğu oyunda daha düşük performans alıyor ve stuttering (donma) yaşıyor oyunlarda. uzak durun.

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ramazan kaya
ekran kartının yazılımı çok kötü, rog ally ile karşılaştırma videosu vardı çoğu oyunda daha düşük performans alıyor ve stuttering (donma) yaşıyor oyunlarda. uzak durun.
link atar mısın oyun karşılaştırmalarını merak ettim .

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Yasuo Mehmet
Fiyat iyi mi desem kötü mü bilemedim. İkinci el Steam Deck Oled veya Sıfır Asus Rog Ally Z1 Extreme alınabilir. İşlemci oyun pefrormansı olarak Z1 extreme modelin gerisinde kalıyor.
1 TB olması güzel. Ek depolama ile uğraştırmaz. Keşke 1080p 120Hz ekran yerine 720p oled ekran koysalar. 1080p için yetersiz bir donanım. Küçük ekranda 1080p olmasının pek avantajı olacağını sanmıyorum.

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Batuhan Engin
8 ay önceki videoya bakmak doğru değil, güncel performansıyla alakası yok. Gerekli optimizasyonları yaptılar, güncel performans çok daha iyi. En fazla 2-3 ay eski videolara baktığınızda farkı göreceksiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
abbas
8 ay önceki videoya bakmak doğru değil, güncel performansıyla alakası yok. Gerekli optimizasyonları yaptılar, güncel performans çok daha iyi. En fazla 2-3 ay eski videolara baktığınızda farkı göreceksiniz.
Hocam ben kendim de Arc A770 kullandım aynı stuttering (donma) sorunu yaşadım o yüzden sallamasyon olduğuna inanmıyorum, yazılımla belki düzeltmişlerdir zaten olay driver sorunuydu en başından beridir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Yusuf Özbaş
Bu işlemciyi RTX4060 ile birlikte kullanıyorum Pil konusunda çok iyi

Top Bottom