KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,764
İçinde PixArt'ın 3519 sensörü var giriş seviyesi bi sensör lakin ürünün fiyatı belli
Laaannnnn dün 100₺ bütçem var diyen arkadaş atınn bunuuu
İçinde PixArt'ın 3519 sensörü var giriş seviyesi bi sensör lakin ürünün fiyatı bellitakılma vb yapmıyor. Bende kullanıyorum gayet memnunum bu fiyata alınabilir.
Alıntıyı görüntüle
Hayır dostum öyle bi sorunla karşılaşmadım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum belki uzun vade de sorun cikarbailod onu uzun kullanım sonucunda göreceğiz.144tl iken almayı düşünüp vazgeçmiştim sürekli dpi sıfırlanma sorunu var demişlerdi. Sende bu sorun var mı?
Çok olumsuz yorum var ya bilemiyorum alsam mı.Hayır dostum öyle bi sorunla karşılaşmadım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum belki uzun vade de sorun cikarbailod onu uzun kullanım sonucunda göreceğiz.
Dediğim gibi yaklaşık 2-3 haftadır kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 100₺ ye alabileceğin en F/P mouselerden biri GM08 dirÇok olumsuz yorum var ya bilemiyorum alsam mı.
Ben kullanıyorum öyle birşeyle karşılaşmadım hocam 1 yılı geçti144tl iken almayı düşünüp vazgeçmiştim sürekli dpi sıfırlanma sorunu var demişlerdi. Sende bu sorun var mı?
Teşekkürler dostum yapıştırdım bir tane 6 taksitle
İçinde PixArt'ın 3519 sensörü var giriş seviyesi bi sensör lakin ürünün fiyatı bellitakılma vb yapmıyor. Bende kullanıyorum gayet memnunum bu fiyata alınabilir.