Neler Yeni

🔥İndirim MSİ CLUTCH GM11 GAMİNG MOUSE

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Senelerce MSI laptop kullandım. Şuan masaüstü MSI sistem kullanıyorum. Monitör, kasa, anakart,PSU, mouse MSI ürünü. Kasa dışında hiç birisi de ucuz ürün değil segmentinde orta hepsi. Ben artık insanlara MSI tavsiye etmiyorum. Laptop bütçeniz varsa hala tercih edilebilir ama bütçesi kısıtlı yada normal birisi MSI in giriş ve orta segment ürünlerinden uzak dursun. B550 gaming edge wifi anakart var MSI marka kablosuz mouse(GM 41 wireless)la doğru düzgün iletişim kuramıyor. Yazılım masaüstü tarafta yok. Bios updateler bile sıkıntılı. Mouse aldık onda bile doğru düzgün yazılım yok. Monitör aldık kalibrasyon sıkıntılı çıktı. Gözümüz alışana kadar denemediğim renk ayarı kalmadı. Monitörü birşeyler izlerken kullanmak istemiyorum görüntüyü TV ye yansıtıyorum. Sadece oyun oynarken görüntü güzel. Ben senelerce MSI laptop a format atmadan ilk gün alındığı haline yakın performansta kullanan birisi olarak masaüstü tarafta ve çevre bileşenlerin de tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Ben hayatımda bu kadar yazılımsal sorun yaşamamıştım. Yazılım desteği şuan MSI tarafında rezalet. Donanımı işe yarar yapan kısım da yazılım. Ben bu sistemi mecbur kullanacağım çok para döktüm çünkü ama benden sonrakiler uzak dursun.
G.

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Resul ÇAKAR
sensörü sanırım 3325, dpi5000 bence alınmaz. 260 liraya viper mini aldım 3-4 hafta önce çok memnunum bu fareye bu fiyatı vermezdim şahsen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Aydın
Ben bu farenin siyahını da beyazını da kullandım. Malzeme kalitesi çok kötü, Scroll tuşu çok kötü, Kablosu insanı deli eden cinsten. Fareyi elinizden bıraktığınızda fare kayıyor. 2 yıl kadar siyahını son 6 aydır da beyazını kullanıyorum. Kablosu hala ilk kutudan çıkmış gibi büklüm büklüm. Siyahında bir sorun yoktu ama beyazının yan tarafındaki makro tuşları yamuk geldi. Bu arada beyazını alacaksanız altında siyah sticker var, Fotoğraflarda göstermezler. Fiyatına gelirsek kesinlikle haketmiyor. Ederi 100-150TL'dir. Bende o fiyatlara almıştım zaten. Zamanla üstü eridiği için beyazını almıştım. Fotoğraf ektedir.

Ekler

• 20221116_145324-min.jpg
    20221116_145324-min.jpg
    929.1 KB · Hit: 34

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
3325 sensöre sahip. Fiyatı bandında güzel sensör aslında.
Piyasa fiyatı 280 lira civarı.

Top Bottom