Neler Yeni

MSI CoreLiquid kötü mü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
Arkadaşlar bu Sıvı Soğutma hakkında bazı olumsuz yorumlara rastladım. Performansı belli bir zaman sonra düşüyor veya kronik sorunlu vs.
Bu doğrumu çünkü almayı planladığım SS sadece bu idi ?
SIVI SOĞUTUCU LİNKİ

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Çoğu kişi bu soğutucudan sorun yaşamış. Hangi işlemci için almayı düşünüyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Yani iyi diyenler var ama ben sıvı soğutucuları en kalitelisi olmadıktan sonra alınması taraftarı değilim. Onun yerine eğer görüntüsü için alınmayacaksa sıvı soğutucu kule tipi alırsın en azından bozulma riski yok. Öbür türlü yok pompasından ses geliyor yok pompası bozuldu derdi çok.

Sizin eğer görüntü için tercih etmiyorsanız en iyi seçenek benim için kule tipi.

Bozulma riski yok (fanlar hariç)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani iyi diyenler var ama ben sıvı soğutucuları en kalitelisi olmadıktan sonra alınması taraftarı değilim. Onun yerine eğer görüntüsü için alınmayacaksa sıvı soğutucu kule tipi alırsın en azından bozulma riski yok. Öbür türlü yok pompasından ses geliyor yok pompası bozuldu derdi çok.

Sizin eğer görüntü için tercih etmiyorsanız en iyi seçenek benim için kule tipi.

Bozulma riski yok (fanlar hariç)
Kule tipi inan bana tam tarif ettiğin gibi görüntüsü çok rahatsız edici. Keisn 240 lık bir ss alacağım. Haa bak aklıma gelmişken PF240 ?

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Güzel olduğunu söylüyorlar. Teknobiyotiğe alırsanız bozulduğunda birisi değişim yaptırmış 1 sene sonra. En azından düzgün bir muhattap olur karşınızda.

Üründen oldukça memnun olduğumu daha önceki yorumumda belirtmiştim. Ürünüm 1 yıl sonra arızalandı ve garantiye gönderdim. Teknobiyotik ürün değişimini 1 hafta içerisinde yapıp, yenisini tarafıma gönderdi. Bir sürü elektronik ürün aldım bugüne kadar ve çok nadir garantiye gönderdim fakat her seferinde ürünün değişimi yapılmaması için bin bir türlü sebep ilettiler tarafıma. Teknobiyotik hiç bir sıkıntı çıkartmadan ürünün yenisi 1 hafta içerisinde gönderdi, bugünden sonra tercihlerim arasında ilk sırada olacaksınız. Teşekkürler.

Wardom

80+
Arkadaşlar bu Sıvı Soğutma hakkında bazı olumsuz yorumlara rastladım. Performansı belli bir zaman sonra düşüyor veya kronik sorunlu vs.
Bu doğrumu çünkü almayı planladığım SS sadece bu idi ?
SIVI SOĞUTUCU LİNKİ
Kendim kullandım 240r versiyonunu 3 kere garantiye gönderdim. en sonunda para iadesi alıp kurtuldum almamanı tavsiye ederim.
2 kere yeni ürünle değiştirdiler en fazla 6 ay dayandı.
Technopat forumda da sorun yaşayan fazla.

sucukreizimiz

80+ Bronze

Wardom

80+
Kule tipi inan bana tam tarif ettiğin gibi görüntüsü çok rahatsız edici. Keisn 240 lık bir ss alacağım. Haa bak aklıma gelmişken PF240 ?
O da iyidir. İstiyorsan şöyle modeli de var.
veya Argb takıntın yoksa
Param var ben argb isterim dersen de
bu da argb li versiyonu ama fiyatları yükselmiş. Böyle değildi fiyatları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
Kendim kullandım 240r versiyonunu 3 kere garantiye gönderdim. en sonunda para iadesi alıp kurtuldum almamanı tavsiye ederim.
2 kere yeni ürünle değiştirdiler en fazla 6 ay dayandı.
Technopat forumda da sorun yaşayan fazla.
İyi ki yazmışım ya vallahi illetten kurtuldum şimdiden. PF240 İceGem baya hoşuma gitti onun indirimini bekleyip tetikte olacağım

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,269
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Arctic Freezer 2 al.

Wardom

80+
İyi ki yazmışım ya vallahi illetten kurtuldum şimdiden. PF240 İceGem baya hoşuma gitti onun indirimini bekleyip tetikte olacağım
Görünüş olarak iyi olabilir ama kalite açısından bence de arctic bir tık iyi. Sana kalmış :)
Bir kişiyi daha dertten kurtardım en azından o bana yeter :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

@SafaA. kardeşin önerdiği IceGem çok iyimiş H100 den bile performanslı çıktı. Onu alacğaım bir indirimde yakalayaccağım :)
Rica Ederim şimdiden hayırlı olsun.
sıcak fırsatlar kısmından, technopatta indirim köşesinden veya akakçe ve cimriden takip edebilirsin fiyatları.

Top Bottom