Neler Yeni

MSI CoreLiquid kötü mü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
Görünüş olarak iyi olabilir ama kalite açısından bence de arctic bir tık iyi. Sana kalmış :)
Bir kişiyi daha dertten kurtardım en azından o bana yeter :)
Bak beni açığımdan yakaladın :)) Görünüş açısından alıyordum o MSI ı dış görünüşe aşırı önem veririm ,çaktırmadımda ama gerçetken sorunlu olduğunu bilmiyordum :rolleyes::sneaky:

Wardom

80+
Bak beni açığımdan yakaladın :)) Görünüş açısından alıyordum o MSI ı dış görünüşe aşırı önem veririm ,çaktırmadımda ama gerçetken sorunlu olduğunu bilmiyordum :rolleyes::sneaky:
Ben de görünüş açısından almıştım hatta kasa anakart ekran kartı monitör falan msi dedim sıvı soğutması da güzeldir. Tırt çıktı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardımcı olduysam sana zahmet olmazsa rapor et kısmından en iyi cevap seçebilirsen sevinirim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
Ben de görünüş açısından almıştım hatta kasa anakart ekran kartı monitör falan msi dedim sıvı soğutması da güzeldir. Tırt çıktı :D
Mesela MSI Gungnir Kasalar harika şık tasarıma sahip ayrıca MSI RTX 3060 GAMİNGX ekran kartının o tasarımı ve RGB si beni benden alıyor. Sapphire de rgb yok bir şey yok bee hiç almak istemiyorum :D

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
(fısıltılı konuşma) teknobiyotikten al.

Wardom

80+
Mesela MSI Gungnir Kasalar harika şık tasarıma sahip ayrıca MSI RTX 3060 GAMİNGX ekran kartının o tasarımı ve RGB si beni benden alıyor. Sapphire de rgb yok bir şey yok bee hiç almak istemiyorum :D
110 r kullanıyorum ben de fakat biraz araştırsam iyimiş.
Mesela eğer anakartında yeterli argb slotun yoksa çoklayıcı alman gerekli sıvı soğutmanda argb ise. onun dışında hava akışı konusunda daha iyi kasalar varmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknobiyotik evet bâya memnun bıraktıran yermiş. Orayı kafama not aldım
termal macun alırsan arctic mx4 falan teknobiyotikte orijinal satıyor kutu içinde gelir pakette gelenler sahte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
@SafaA. SSD olarak Adata XPG Spectrix S40G düşünüyorum RGB si çok hoş ona ne dersin ?

Wardom

80+
@SafaA. SSD olarak Adata XPG Spectrix S40G düşünüyorum RGB si çok hoş ona ne dersin ?
Olabilir ben şey yaptım. Bir sitede argb m2 soğutucu vardı onu aldım öyle kullanıyorum. Rgbsiz m2 almıştım.
Bir konu da rgbsinden dolayı biraz ısındığını söylemişler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
Olabilir ben şey yaptım. Bir sitede argb m2 soğutucu vardı onu aldım öyle kullanıyorum. Rgbsiz m2 almıştım.
Bir konu da rgbsinden dolayı biraz ısındığını söylemişler.
Olsun GUNGNİR bir kasa alsam beni pişman ettirmeyecek düzeyde soğutur ssd nin de sorun çıkaracağını düşünmem

Wardom

80+
Olsun GUNGNİR bir kasa alsam beni pişman ettirmeyecek düzeyde soğutur ssd nin de sorun çıkaracağını düşünmem
Dizaynı iyi yaptığın sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bende.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
Dizaynı iyi yaptığın sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bende.
GUNGNİR ler baya büyük kasalarmış atx kasa adı üstünde. Mag force alsamda ortasında fan yok - mor olanın da 3 fan var ama o da rgb değil tek renk mor :d

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Ben xpg Levante 240 aldım çok memnunum sadece fanlardan 1 tanesi bozuldu garantiye göndermedim bile onun yerine Cm sf240r aldım taktım efsane oldu 3600x sabit 1.35 v ile 4.4 ghz de şu anda lost ark dayım 51 derece en diğer oyunlarda da 60 civarı 60-62 arası bu arada pompa sesi falan duymuyorum ve 2 sene oldu alalı sorun yaşamadım fan hariç.

EDİT : ALMA ÇOK PAHALILANMIŞ 700 liraya almıştım şimdi 2300 lira saçmalığa bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
Ben xpg Levante 240 aldım çok memnunum sadece fanlardan 1 tanesi bozuldu garantiye göndermedim bile onun yerine Cm sf240r aldım taktım efsane oldu 3600x sabit 1.35 v ile 4.4 ghz de şu anda lost ark dayım 51 derece en diğer oyunlarda da 60 civarı 60-62 arası bu arada pompa sesi falan duymuyorum ve 2 sene oldu alalı sorun yaşamadım fan hariç

Adata çok ilginç bir marka bazı ürünleri çok iyi fakat bazı ürünleri kronik sorunlu ve leş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,470
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B
Top Bottom