Neler Yeni

MSI Crosshair 17 C12VE-246XTR sizce bu laptop alınır mı?

Ernas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ensar Hopaç
Bu laptopu almak istiyordum fakat bazı insanlar bunun sadece hava içeriğinin boş olduğunu söylediler bunun yerine aynı güçte aynı ozellikte daha iyisinin olduğunu söylediler bende emin olmak için birde size danışmak istedim eger fikriniz varsa soylemekten cekinmeyin veya bunun yerine şunu al diyebilirsiniz onerilere açığım. (rekabetçi oyunlar ve hikaye tabanlı oyunlar oynamak istiyorum ayarları yükseğe alıp oynamak istiyorum bu değerde masaüstü al demeyin çünkü kykda kaliyorum ve haliyle masaüstünü oraya kuramam şimdiden teşekkürler) https://www.hepsiburada.com/msi-cro...300hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003WRNPE
39.309 TL

Son düzenleme:

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Bu laptopu almak istiyordum fakat bazı insanlar bunun sadece hava içeriğinin boş olduğunu söylediler bunun yerine aynı güçte aynı ozellikte daha iyisinin olduğunu söylediler bende emin olmak için birde size danışmak istedim eger fikriniz varsa soylemekten cekinmeyin veya bunun yerine şunu al diyebilirsiniz onerilere açığım. (rekabetçi oyunlar ve hikaye tabanlı oyunlar oynamak istiyorum ayarları yükseğe alıp oynamak istiyorum bu değerde masaüstü al demeyin çünkü kykda kaliyorum ve haliyle masaüstünü oraya kuramam şimdiden teşekkürler)
Laptop linki ve fiyat bırakırsan daha sağlıklı karşılaştırma ve yorum yapılabilir bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,179
Üyeler
168,254
Son üye
perosi
Top Bottom