Neler Yeni

MSI DRAGON CENTER SORUNU ?

Art is GC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökberk ÇINAR
Arkadaşlar yeni topladığım pc de ilk başta dragon center çalışırken birkaç gün sonra açılmamaya başladı ne kadar çözüm varsa hepsini denedim olmadı fikir verebilecek olan varmı ?

2021-02-20.png

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  1. Windows tuşu + R kombinasyonuyla gelen Çalıştır penceresine msconfig yazınız.
  2. Hizmetler sekmesine gelip, alttaki Tüm Microsoft hizmetlerini gizle seçeneğindeki kutucuğu işaretleyiniz,
  3. MSI Dragon Center yazılımı gözüküyorsa; kutucuğu işaretleyin. Uygula ve ardından Tamam seçenelerine basarak sistem yapılandırması penceresinden çıkınız,
  4. Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Art is GC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Gökberk ÇINAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
maalesef orada gözükmüyor. 2-3 defa tamamen kaldırıp yükledim pcyi yeniden başlatıp denedim yine aynı hatayı alıyorum.

askhem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali

Bu videoyu izleyerek çözüme ulaşabilirsiniz. Bios da bilgisayar adınız görünmediği için uyumsuz sanıyor program açmıyor.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,169
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Dragon Center bende de kendiliğinden kayboldu yerine MSI Center indirip kurdum, Dragon Center gibi istediğin ayarı yapabiliyorsun ama arayüzü çok dandik. Sonra Dragon Center kendiliğinden geri geldi.

Top Bottom