Neler Yeni

Yardım Msı Dragon Centerde Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yasin Yazlı
beyler bende msı anakart var ama bende bı kadar detaylı bilgi göstermyiro dragon centerde böyle detaylı göstermesi için ne yapmalıyım

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    321.1 KB · Hit: 36
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yasin Yazlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dragon center eski yazılım msi center indirip oradan kontrol edin
nasıl yani bende böyle gözküyor msı kendi sitesinden indirince resimdeki gibi detaylı göstermniyor o eski sürümmü

Ekler

• 1627926826136.png
    1627926826136.png
    424.9 KB · Hit: 22

rebelmoves

80+ Bronze
attığınız resimde adamın sıvı soğutması + onların fanları + kasa fanları takılı büyük olasıkla ama sys_fan dan bilgi alamıyor + olarak chipset fanı da var sizinkinde ne bağlı anakarta veri alamadığı için 0 gösteriyor + olarak işlemci ve ram voltajı gözükmüyor bioss güncellemeyi deneyin veri almıyorsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yasin Yazlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
attığınız resimde adamın sıvı soğutması + onların fanları + kasa fanları takılı büyük olasıkla ama sys_fan dan bilgi alamıyor + olarak chipset fanı da var sizinkinde ne bağlı anakarta veri alamadığı için 0 gösteriyor + olarak işlemci ve ram voltajı gözükmüyor bioss güncellemeyi deneyin veri almıyorsa
evet bende kasanın fanları anakarta baglı degil psu dan tam güç alıyor son devir dönüyorda bios güncelemeside son sürüm beta varda onu indirmedim altındakini indirdim bazılarında ekran kartının bilgilerinide gösteriyor

rebelmoves

80+ Bronze
o zaman sadece voltajı göstermiyor adamdan farklı olarak ekran kartının verisini alamıyorsunuz diye biliyorum sadece rgb kontrol etmeye mystic light var dragon centerı silip msi center uygulamasını kullanmanız daha iyi olur

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
anakart modelinize göre farklılık gösterebilir
msi center indirmenizi öneririm

Dahası