Suriyeli Eşek_31
80+ Silver
Dahası
24gn60r-bne aldın ki?
24gn60r-bne aldın ki?
hangi monitorÖlü pixele yat kalk ALLAHA dua et ghosting var oyun puslu puslu hareket edince bulanıyor
VG248QGhangi monitor
EyvallahDisplay port kullan ve monitör ayarlarında DP overclock falan var onu aç.
Ghosting olduğuna emin misin asusun en az ghostingli modellerinden biriVG248QG
Bende anlıyamadım bendede ghostingli eski monitör vardı böyle bir sorun yaşamadım direk bozuk monitör almış herhaldeGhosting olduğuna emin misin asusun en az ghostingli modellerinden biri
asuslarda ghosting kronikmi kimde gorsem geneli asus yada tufVG248QG
Yok be Asus tuf serisi özelikle çok sevdiğim seri ghosting falan görmedim daha kuzenimdede var bunu almasaydım büyük ihtimale asus alırdım ucuz olsaydı.asuslarda ghosting kronikmi kimde gorsem geneli asus yada tuf
İade edebilirsem ya bu monitörü yada viewsonic 180 hz 0,5 ms olanı alıcamBende anlıyamadım bendede ghostingli eski monitör vardı böyle bir sorun yaşamadım direk bozuk monitör almış herhalde
Ya ne bileyim reis yok böyle bir şey oyununda böyle sağa sola dönünce hareket edince görüntü çok bozuluyor.Ghosting olduğuna emin misin asusun en az ghostingli modellerinden biri
İade edebilirsem ya bu monitörü yada viewsonic 180 hz 0,5 ms olanı alıcam
İade edebilirsem ya bu monitörü yada viewsonic 180 hz 0,5 ms olanı alıcam
Yok be Asus tuf serisi özelikle çok sevdiğim seri ghosting falan görmedim daha kuzenimdede var bunu almasaydım büyük ihtimale asus alırdım ucuz olsaydı.
asuslarda ghosting kronikmi kimde gorsem geneli asus yada tuf