Msi g2412 monitörümde cizgiler var

Melih22

80+
Reaksiyon skoru
3
msi g2412 monitorumde altta renkli sabit bazen kaybolan cizgiler var ürün stoktan kaldırılmış garantiye gönderirsem değişim ne olucak bilmiyorum göndermeliyimmi

Ekler

• IMG_ABE148EA-32E4-4866-94C2-CA4229627A1C.webp
    IMG_ABE148EA-32E4-4866-94C2-CA4229627A1C.webp
    1.1 MB · Hit: 19
  • 0C7CBFDB-19B1-4743-BE73-66E5798CCB51.webp
    0C7CBFDB-19B1-4743-BE73-66E5798CCB51.webp
    247.1 KB · Hit: 18
msi g2412 monitorumde altta renkli sabit bazen kaybolan cizgiler var ürün stoktan kaldırılmış garantiye gönderirsem değişim ne olucak bilmiyorum göndermeliyimmi
Garantisi bitmeden göndermen iti olur belki degişim veya onarırım yapılabilir bu ekranlarda kronik olması lazım öyle bi şey görmüştüm

Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, MSI MAG 275R2, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X
Monitörünüzün garantisi var mı? Süreci anlatabilirim.

Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, MSI MAG 275R2, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X
Monitörünüzün garantisi var mı? Süreci anlatabilirim.
evet garantisi var daha

Pazartesi günü İtopya'yı arayın ve durumu anlatın. Monitörü sorunların yazılı olduğu kağıt ile birlikte kendi kutusunda, anlaştıkları kargo firması ile göndereceksiniz. Servispoint size monitörün durumunu gösteren bir bağlantı gönderecek. Monitör incelenirse ve değişim kararı çıkarsa eğer size monitörler önerecekler. Genellikle önerdikleri monitör MSI G244F oluyor iyi bir monitör değil. Reddedip para iadesi alarak bunu alabilirsiniz:

Pazartesi günü İtopya'yı arayın ve durumu anlatın. Monitörü sorunların yazılı olduğu kağıt ile birlikte kendi kutusunda, anlaştıkları kargo firması ile göndereceksiniz. Servispoint size monitörün durumunu gösteren bir bağlantı gönderecek. Monitör incelenirse ve değişim kararı çıkarsa eğer size monitörler önerecekler. Genellikle önerdikleri monitör MSI G244F oluyor iyi bir monitör değil. Reddedip para iadesi alarak bunu alabilirsiniz:
kargo ile uğrasmıycam ben direk elden vericem zaten de para iadesi faturada ozaman alınan fiyatı vericekler demi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada bize model sundukları zaman istedigimiz modeli söylersek verirlermi ürün aldıgım zamanki fiyatla aynı ozellikleride benziyor soralım belki verirler

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri