Garantisi bitmeden göndermen iti olur belki degişim veya onarırım yapılabilir bu ekranlarda kronik olması lazım öyle bi şey görmüştümmsi g2412 monitorumde altta renkli sabit bazen kaybolan cizgiler var ürün stoktan kaldırılmış garantiye gönderirsem değişim ne olucak bilmiyorum göndermeliyimmi
Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:msi g2412 monitorumde altta renkli sabit bazen kaybolan cizgiler var ürün stoktan kaldırılmış garantiye gönderirsem değişim ne olucak bilmiyorum göndermeliyimmi
evet garantisi var dahaKullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, MSI MAG 275R2, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X
Monitörünüzün garantisi var mı? Süreci anlatabilirim.
İtopya'dan mı aldınız?evet garantisi var daha
evetİtopya'dan mı aldınız?
Pazartesi günü İtopya'yı arayın ve durumu anlatın. Monitörü sorunların yazılı olduğu kağıt ile birlikte kendi kutusunda, anlaştıkları kargo firması ile göndereceksiniz. Servispoint size monitörün durumunu gösteren bir bağlantı gönderecek. Monitör incelenirse ve değişim kararı çıkarsa eğer size monitörler önerecekler. Genellikle önerdikleri monitör MSI G244F oluyor iyi bir monitör değil. Reddedip para iadesi alarak bunu alabilirsiniz:
kargo ile uğrasmıycam ben direk elden vericem zaten de para iadesi faturada ozaman alınan fiyatı vericekler demiPazartesi günü İtopya'yı arayın ve durumu anlatın. Monitörü sorunların yazılı olduğu kağıt ile birlikte kendi kutusunda, anlaştıkları kargo firması ile göndereceksiniz. Servispoint size monitörün durumunu gösteren bir bağlantı gönderecek. Monitör incelenirse ve değişim kararı çıkarsa eğer size monitörler önerecekler. Genellikle önerdikleri monitör MSI G244F oluyor iyi bir monitör değil. Reddedip para iadesi alarak bunu alabilirsiniz:
![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
yada bize model sundukları zaman istedigimiz modeli söylersek verirlermi ürün aldıgım zamanki fiyatla aynı ozellikleride benziyor soralım belki verirlerPazartesi günü İtopya'yı arayın ve durumu anlatın. Monitörü sorunların yazılı olduğu kağıt ile birlikte kendi kutusunda, anlaştıkları kargo firması ile göndereceksiniz. Servispoint size monitörün durumunu gösteren bir bağlantı gönderecek. Monitör incelenirse ve değişim kararı çıkarsa eğer size monitörler önerecekler. Genellikle önerdikleri monitör MSI G244F oluyor iyi bir monitör değil. Reddedip para iadesi alarak bunu alabilirsiniz:
![]()
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G42E ITOPYA'dawww.itopya.com
Evet.para iadesi faturada ozaman alınan fiyatı vericekler demi
https://www.itopya.com/aoc-27g4xe-2...sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u26044. bu monitorü düşünüyorum iyi midir?Evet.
Kullandığınız kronik sorunlu monitör ile aynı panele sahip.https://www.itopya.com/aoc-27g4xe-2...sync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u26044. bu monitorü düşünüyorum iyi midir?
27 inc ne önerebilirsin kronikmiş budaKullandığınız kronik sorunlu monitör ile aynı panele sahip.