Neler Yeni

🔥İndirim MSI G2412F 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü İncehesap 3894₺

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,294
İsim
Abdullah Aydoğdu
hocam attığım model hakkında bilginiz var mı acaba nasıl alınır mı
Yani G244F'in yeni versiyonu gibi duruyor. G244F pek başarılı bir model değildi diye biliyorum, bu nasıldır bilmem. Yeni bir panel vs. kullanmadılarsa aynı monitörse bence kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam attığım model hakkında bilginiz var mı acaba nasıl alınır mı
Bu arada Epey sitesinde pivot olmayan versiyonu için yazmamışlar ama 1 ms GtG olduğu yazıyor. Şöyle detaylı bir incelemesi olsa kontrastını, renklerini, parlaklığını vs. ölçen ben de alabilirim bu monitörü de incelemesi yok ki. Pivot olmayan versiyonu da 4.000 TL. Sizin linkini attığınız outlet. Outlet olmayan sıfır versiyonu 4.600 TL.

Son düzenleme:

mOre0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Çağdaş Akçay
Yani G244F'in yeni versiyonu gibi duruyor. G244F pek başarılı bir model değildi diye biliyorum, bu nasıldır bilmem. Yeni bir panel vs. kullanmadılarsa aynı monitörse bence kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Epey sitesinde pivot olmayan versiyonu için yazmamışlar ama 1 ms GtG olduğu yazıyor. Şöyle detaylı bir incelemesi olsa kontrastını, renklerini, parlaklığını vs. ölçen ben de alabilirim bu monitörü de incelemesi yok ki. Pivot olmayan versiyonu da 4.000 TL. Sizin linkini attığınız outlet. Outlet olmayan sıfır versiyonu 4.600 TL.
Bu video var sadece hocam o da acemice bi inceleme hb da dediginiz gibi 4600 e satılıyo o fiyata alınır mı peki sizce

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,294
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bu video var sadece hocam o da acemice bi inceleme hb da dediginiz gibi 4600 e satılıyo o fiyata alınır mı peki sizce
Hocam detaylı bir şekilde kontrastını, gecikmesini, renklerini ölçen bir inceleme olmadıktan sonra ne desem boş. Bilmiyorum ki.
Güzel bir şey oldugunu bılsem ben de pivot olmayanını 4K'ya alırım. 1 ms GtG, 300 CD olması güzel olay, onun dışında hiçbir bilgim yok.

mertbsr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
mertcan başar
Asıl kronik olan g2412F modeli. 2412'de ben hiç şikayet görmedim.
kendi ürünümü de daha yeni gönderdim teknik servise 30-40 tane daha benzer konu gördüm satışa da kapatıldı bu model zaten görmedin diye kronik olmamış olmuyor hocam :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,176
Üyeler
169,540
Son üye
Pandora
Top Bottom