Çözüldü✓ Msi G2412f vs ktc h27t22c

Hairo

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar selamlar, rtx 5070 bir sistemim var elimdeki monitör de msi g2412f yaklaşık 2 ay önce almistim. 24 inc 1080p ile 27 inc 2k arasında görüntüde belirli bir fark olur mu, almaya değer mi? Monitörü laptopuma harici ekran olarak almistim sonradan bilgisayar alınca böyle bir durum meydana geldi.

Arkadaşlar selamlar, rtx 5070 bir sistemim var elimdeki monitör de msi g2412f yaklaşık 2 ay önce almistim. 24 inc 1080p ile 27 inc 2k arasında görüntüde belirli bir fark olur mu, almaya değer mi? Monitörü laptopuma harici ekran olarak almistim sonradan bilgisayar alınca böyle bir durum meydana geldi.
2k alın hocam

Aldim bile, bunu da satisa koydum. Teşekkürler.

hangisini aldın
Hocam bende msi g2412f zaten vardi, laptopuma harici monitor olarak aldim. Bilgisayar da alacaktim fakat tarihi belli değildi. Rtx 5070 sistem alinca da fhd monitor biraz sönük kaldı. Şimdi ktcyi aldim, elimdekini de ikinci elden satisa koydum.

Hocam bende msi g2412f zaten vardi, laptopuma harici monitor olarak aldim. Bilgisayar da alacaktim fakat tarihi belli değildi. Rtx 5070 sistem alinca da fhd monitor biraz sönük kaldı. Şimdi ktcyi aldim, elimdekini de ikinci elden satisa koydum.
Geldimi hocam ktc nasil sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide hocam nasildi msi monitör bi kötülüğünü gördünüz mü 2 ayda

Geldimi hocam ktc nasil sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide hocam nasildi msi monitör bi kötülüğünü gördünüz mü 2 ayda
Hocam daha birkaç saat önce sipariş verdim, msi monitörün de hiçbir kötülüğünü görmedim gayet memnunum, sadece dediğim gibi ekran kartım güçlü olduğu için 2k monitöre geçiyorum.

Geri