Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSİ G244F 24" 170hz 3000TL 🔥🔥🔥

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
İşte olsam kesin görür alırdım izinliyim uyuyorum ya hep böyle olur, Kaçırdığım fiyata bak çok güzel doğum günü hediyesi olurdu 😔

Eric Cartman

80+ Bronze
Şimdi firmadan aradılar adetli alınanlara 1 tane gönderiyorlar diğerleri iptal oluyor. Fiyat hatası olmuş ancak yönetimle görüşmüşler mağdur etmemek için gönderimi sağlanacakmış herkesin bilgisine.

skytrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
sinan kaytaran
Şimdi firmadan aradılar adetli alınanlara 1 tane gönderiyorlar diğerleri iptal oluyor. Fiyat hatası olmuş ancak yönetimle görüşmüşler mağdur etmemek için gönderimi sağlanacakmış herkesin bilgisine.
Ben bi yarım saat önce kendim aradım akşam 4 e kadar kargonalacak sorun yok dediler.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

r4NG3r

80+ Silver
Bu monitör mü iyi yoksa vg249q1r mi iyidir? monitör ustalarından yorum bekliyorum ona göre kullanıcam veya satıcam

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Çağatay
Ben bi yarım saat önce kendim aradım akşam 4 e kadar kargonalacak sorun yok dediler.
Benim monitör siparişime fiyat hatası diyip iptal ettiklerinde thh ye gidip kazandım. Monitörü aldığım fiyattan göndermek zorunda kaldılar. Fiyat hatalarında demek ki kabullenip gönderiyorlar artık :) Güzel haber. Sık sık takip etmek gerek laptopcom ve gamingeni çok fazla fiyat hatası yapıyorlar :)

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Emre
Bende şimdi müşteri hizmetlerine ulaştım, siparişimi kontrol ettiler, fiyat hatası yapılmış, sipariş iptal olmayacakmış bugün veya en geç yarın kargoya verilecekmiş. Konu sahibi olarak umarım gece yatarken kulaklarım çınlayarak uyanmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,176
Üyeler
166,896
Son üye
aaburakab
Top Bottom