Hocam g sync yok monitörde ama bu bir sorun mu Nvidia ekran kartım var 4060 ti onunla kullanicam ürünü g255f alacam 1gtg sorun yaşar mıyım? Fps oyunları ağırlıklı oynuyorum sorun yaşatır mı
Hocam g sync yok monitörde ama bu bir sorun mu Nvidia ekran kartım var 4060 ti onunla kullanicam ürünü g255f alacam 1gtg sorun yaşar mıyım? Fps oyunları ağırlıklı oynuyorum sorun yaşatır mı
sorun olmaz adaptive sync var bu arada g255f de g-sync yok freesync var adavtive sync varHocam g sync yok monitörde ama bu bir sorun mu Nvidia ekran kartım var 4060 ti onunla kullanicam ürünü g255f alacam 1gtg sorun yaşar mıyım? Fps oyunları ağırlıklı oynuyorum sorun yaşatır mı
4060 ti için ne alayım hocam ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR bu nasıl alınır mı? 1gtg 180 hz rekabetçi oyunlar için sağlam bir şey lazım CS2 valo tarzısorun olmaz adaptive sync var bu arada g255f de g-sync yok freesync var adavtive sync var
adaptive sync kullanabilirsin çok fark olmaz ama illa g-sync olsun dersen baktığın monitöre 6k verilmez şuna bakabilirsin4060 ti için ne alayım hocam ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR bu nasıl alınır mı? 1gtg 180 hz rekabetçi oyunlar için sağlam bir şey lazım CS2 valo tarzı
24g4x ile ne fark var arada hocamadaptive sync kullanabilirsin çok fark olmaz ama illa g-sync olsun dersen baktığın monitöre 6k verilmez şuna bakabilirsin
Aoc 24G4XE 23.8" 1 MS 180 Hz Freesync HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları ve Özellikleri
Aoc 24G4XE 23.8www.n11.com
Bencede verilmez hakkı Max 4 4.5k 6 6.5 verecek olsam bir kaç bin daha verir 2k geçerim doğru değil mi hocamadaptive sync kullanabilirsin çok fark olmaz ama illa g-sync olsun dersen baktığın monitöre 6k verilmez şuna bakabilirsin
Aoc 24G4XE 23.8" 1 MS 180 Hz Freesync HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları ve Özellikleri
Aoc 24G4XE 23.8www.n11.com
pivot yok e olan da24g4x ile ne fark var arada hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bencede verilmez hakkı Max 4 4.5k 6 6.5 verecek olsam bir kaç bin daha verir 2k geçerim doğru değil mi hocam
Geçen gün hb den aldım aslında 244f i ama içime sinmedi iade iptal ettim siparişi ücret hesaba yatsın bakıcam e modelinde tek fark pivot yok dimi hocampivot yok e olan da
valla güzel monitör bence tekar almayı düşün derim, evet pivot yokGeçen gün hb den aldım aslında 244f i ama içime sinmedi iade iptal ettim siparişi ücret hesaba yatsın bakıcam e modelinde tek fark pivot yok dimi hocam
Tepkime nasıl peki hocam 1gtg mi 244f devalla güzel monitör bence tekar almayı düşün derim, evet pivot yok