hocam 1080 p monitör lazım 4 k bütçe var ne almalıyımg244f e2 daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam monitör lazım ne almalıyım 4 k bütçe var 1080 p lazım
hocam 1080 p monitör lazım 4 k bütçe var ne almalıyımg244f e2 daha iyi
244f e2 den daha iyi bir seçenek yok onu al direkhocam 1080 p monitör lazım 4 k bütçe var ne almalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam monitör lazım ne almalıyım 4 k bütçe var 1080 p lazım
kronik sorun var mı hocam üründe ? 4060ti kullanıyorum g sync falan açılır mı ?244f e2 den daha iyi bir seçenek yok onu al direk
1 ay önce o satıcından vp249qgr aldım sorunsuzaynı fiyata 244f e2 beta plus teknoloji satıyor satıcı nasıldır bilgin var mı?
kronik sorun kimseden duymadım ben test monitörü olarak aldım birkaç aydır kullanıyorum gayet iyikronik sorun var mı hocam üründe ? 4060ti kullanıyorum g sync falan açılır mı ?
Satıcı Gaming gentr (güvenilir)aynı fiyata 244f e2 beta plus teknoloji satıyor satıcı nasıldır bilgin var mı?
Senin önerdiğin hangisi hocam link var mıkronik sorun kimseden duymadım ben test monitörü olarak aldım birkaç aydır kullanıyorum gayet iyi
Hocam önerdiğin modelde hdr yok sorun yaratır mı bir artısı yada ekşisi var mı monitörün244f e2 den daha iyi bir seçenek yok onu al direk
hdr önemli bir özellik değil ben şahsen kullanmıyorum piyasadaki çoğu modelde hdr 10 veya 400 var hdr 400 bile boş bence iş yapmıyor.Hocam önerdiğin modelde hdr yok sorun yaratır mı bir artısı yada ekşisi var mı monitörün