ercantaner
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü
MSI G272QPF E2 27" 1 MS 180 Hz FreeSync WQHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
MSI G272QPF E2 27
Msi panel kalitesi cok iyi oluyor.Philips Evnia da bu fiyatta hangisi daha iyidir?
3 aydır kullanıyorum 1 ölü piksel çıktı ama sol en üstte olduğu için iade etmedim bu zaten birazda şans işi ama şans işi olmayan şey ışık sızmasī diger ips panel monitorlere gore iyi kenarlarda ufak bi sızma yapıyor ama genel olarak çok memnunum type c portunuda kullaniyorum aux portunuda hoperlore bagladim imkanlari çok fazla yani grafik kaliteside çok güzel gayet memnunum öneririmMSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü
7699 TL tüm zamanların en düşük fiyatı alınır mı sizce?Alıntıyı görüntüle![]()
MSI G272QPF E2 27" 1 MS 180 Hz FreeSync WQHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
MSI G272QPF E2 27www.n11.com
konudaki G272 olan modelde type-c girişi yok, sizin bahsettiğiniz G274 modeli3 aydır kullanıyorum 1 ölü piksel çıktı ama sol en üstte olduğu için iade etmedim bu zaten birazda şans işi ama şans işi olmayan şey ışık sızmasī diger ips panel monitorlere gore iyi kenarlarda ufak bi sızma yapıyor ama genel olarak çok memnunum type c portunuda kullaniyorum aux portunuda hoperlore bagladim imkanlari çok fazla yani grafik kaliteside çok güzel gayet memnunum öneririm
400 tl farka bu modelin alınması daha mantıklı: https://www.hepsiburada.com/msi-27-...-monitor-p-HBCV000061UR7K?magaza=GpnTeknolojiAlınır mı hocam